Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς ο ΠΑΟΚ: Την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Ντιζόν

Συντάκτης: Share:

Η ευρωπαϊκή ώρα πλησιάζει για το PAOK Sports Arena, εκεί όπου ο Δικέφαλος θα υποδεχτεί τη γαλλική ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης (5/10, 19:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του BCL.

Όσο η ώρα πλησιάζει η προετοιμασία κορυφώνεται στους «ασπρόμαυρους», ενώ η αποστολή της Ντιζόν αναμένεται το μεσημέρι της Τρίτης (4/10)στις 15:15 στη Θεσσαλονίκη.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η σεζόν ξεκινά και επίσημα για τον ΠΑΟΚ mateco την Τετάρτη και ήδη όλα κινούνται σε ρυθμούς Basketball Champions League. Η προετοιμασία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον στο φουλ και θα κορυφωθεί το επόμενο διήμερο.

Το μεσημέρι της Τρίτης (4/10 στις 15:15) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της JDA Dijon. Η γαλλική ομάδα είναι προγραμματισμένο να προπονηθεί στο PAOK Sports Arena το βράδυ της Τρίτης στις 19:00, αλλά και το πρωί της Τετάρτης, την ημέρα του αγώνα.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco την Τρίτη, θα ξεκινήσει στις 17:00 και τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της Media Day ενόψει της έναρξης του Basketball Champions League…