Τολιόπουλος: «Έχουμε καταφέρει να μείνουμε ενωμένοι, πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες» (vid)

Συντάκτης: Share:

Χωρίς νίκη παραμένει τη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται απόψε (12/10, 19:30) τη Νίμπουρκ για τη δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Τολιόπουλος ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να μείνει ενωμένη παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να βελτιώσει ο δικέφαλος ώστε σιγά-σιγά να αρχίσουν να έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά:

«Έχουμε κάνει ένα κακό ξεκίνημα από θέμα αποτελεσμάτων, στην Ιγκοκέα χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, με τον Προμηθέα το παλέψαμε αρκετά. Σίγουρα αυτό που θέλαμε είναι να μείνουμε ενωμένοι όλοι μαζί στην ομάδα, κάτι που πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει και σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσουμε να παίρνουμε νίκες και να ξεκινήσουμε από αυτό το παιχνίδι».

Για τον προσεχή αντίπαλο, τη Νίμπουρκ:
«Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, με πολύ ποιοτικούς παίκτες, είναι μια ομάδα που είναι χρόνια μαζί κάτι που τους κάνει να ξέρει ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα και στην επίθεση να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια».
Για το πως λειτουργεί η ομάδα και σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθεί:
«Είμαστε μια ομάδα χτισμένη με καλή νοοτροπία και ισχυρούς χαρακτήρες και πιστεύω ότι ένα κακό ξεκίνημα δεν μπορεί να ρίξει αυτή την ομάδα. Θα βρούμε τα πατήματά μας και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Δεν μας έχει βγει ακόμη επιθετικά. Είμαστε μια καινούρια ομάδα σχετικά και πιστεύω ότι πρέπει να βρούμε λίγο τη χημεία μας, επιθετικά κυρίως και αμυντικά έχουμε προβλήματα, αλλά μέσα από την προπόνηση και αν μείνουμε ενωμένοι θα καταφέρουμε να τα αλλάξουμε όλα αυτά».

Για την προσωπική του απόδοση:

«Έχω δείξει ότι  μπορώ να σκοράρω και να οργανώσω, οργανωτικά όμως δεν μου έχει πάει πολύ καλά και πρέπει να το φτιάξω αυτό, αλλά είμαι και ένας παίκτης που ζω από το σκοράρισμα και αυτό δεν πάει πολύ καλά και πρέπει να βρω έναν τρόπο να το αλλάξω».