Χατζόπουλος: «Άριστη συνεργασία με την ΠΑΕ»

Συντάκτης: Share:

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, ήταν από νωρίς σήμερα στην Τούμπα, καθώς τα εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ, πωλούνταν από τη μπουτίκ και το εκδοτήριο της Θύρας 4.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova και για ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στη σημερινή πρωτοβουλία αλλά και σε άλλα ζητήματα.

 

«Είναι ημέρα μνήμης και πένθους σήμερα γιατί έφυγαν από κοντά μας έξι αγαπημένα ας αδέρφια. Νιώθω οπαδός ακόμα ασχέτως του θεσμικού μου ρόλου. Καλή δύναμη στις οικογένειες τους. Εύχομαι σε κανέναν να ην το ζήσει και σε όλους τους οπαδούς να γυρνούν πίσω στις οικογένειες τους. Να μη ξαναχαθεί οπαδός από τίποτα…» είπε αρχικά με αφορμή το μνημόσυνο των 23 ετών για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

 

Αναφερόμενος στη νέα σεζόν του μπάσκετ του ΠΑΟΚ, είπε…«Η προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και 2,5 χρόνια είχε να κάνει με κύριο στόχο την εξυγίανση. Να μπορέσει η ομάδα να ξανασταθεί στα πόδια της και να μπορέσει να απαλλαγεί από το βραχνά των χρεών. Φέτος, έχουμε δημιουργήσει μία νεανική ομάδα και θέλουμε να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι λίγο πιο δύσκολο με τα νέα παιδιά, που πρέπει να δέσουν σα σύνολο».

 

Ο κ. Χατζόπουλος μίλησε και για τη σημερινή πρωτοβουλία με τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ από το γήπεδο της Τούμπας. «Με την ΠΑΕ έχουμε άριστη συνεργασία. Μας έχει βοηθήσει ο κ. Σαββίδης. Με τα διαρκείας στην Τούμπα, θέλαμε να κάνουμε πιο εύκολο και για τον κόσμο που έρχεται από την επαρχία να αγοράσει το εισιτήριο του για τη νέα σεζόν».