“Παραμιλούσαν” οι παίκτες του Άρη, με το λαό! Πολλά νέα παιδιά στην κερκίδα, το “φαινόμενο” από τον κόσμο!

Συντάκτης: Share:

Η “Αυτοκρατορία” του Άρη άφησε πίσω της ανεξίτηλα τα σημάδια, όπως φαίνεται από την εικόνα που έχει το Αλεξάνδρειο, μετά από τόσα χρόνια…

και μπορεί να μην πήρε την Ευρωλίγκα ο Άρης, αλλά έχει πάρει τον τίτλο του πιο μπασκετικού λαού στην Ελλάδα, δεδομένου ότι ακόμη και στα δύσκολα, όπως και στις καλές μέρες, ο λαός του Άρη, είναι εκεί!

Η συγκλονιστική συμπαράσταση στο ματς με την Καρδίτσα, όπου ήταν βέβαιο ότι ο Άρης θα κερδίσει, γιατί έχει καλύτερη ομάδα, δείχνει ότι ο κόσμος είναι στο πλευρό της ομάδας.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη: Το Αλεξάνδρειο είναι γεμάτο παιδιά! Η κίτρινη κερκίδα έχει πιτσιρικάδες, που έχουν πάθος για την ομάδα και το βγάζουν με τα εκπληκτικά συνθήματα και τον παλμό που δίνουν!

Αυτό είναι “φαινόμενο”! Να μην κερδίζει τίτλους η ομάδα, αλλά να δημιουργεί φιλάθλους! Προφανώς η οικογενειακή γαλούχηση είναι στο φόρτε της μέσα στον Άρη και γι αυτό το λόγο “παραμιλούσαν” οι παίκτες μετά τη λήξη του αγώνα με την Καρδίτσα: “Πω, πω, τι κόσμος ήταν αυτός”, έλεγαν οι ξένοι και οι Έλληνες φώναζαν: “Γι αυτό τον κόσμο πρέπει να παίζουμε, έτσι θα είναι πάντα γεμάτο το γήπεδο”!

Ο Άρης, στα καλύτερά του, όσον αφορά στην ψυχολογία…