Παυλοπούλου: «Μοναδικό το συναίσθημα να παίζεις για την Εθνική»

Συντάκτης: Share:

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου μετά την νίκη επί της Εσθονίας (86-61), αναφέρθηκε στο πόσο συναρπαστικό είναι να αγωνίζεσαι για την «επίσημη αγαπημένη».

Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι Εθνική Γυναικών είχε τον κόσμο στο πλευρό της με την Πηνελόπη Παυλοπούλου να χαρακτηρίζει ως ευλογία όλο αυτό που ζουν: “Ήταν όμορφο που είχαμε τους φιλάθλους στις εξέδρες. Το γήπεδο γέμισε και ο κόσμος συνεχώς τραγουδούσε και μας υποστήριζε. Είναι μοναδικό το συναίσθημα να παίζεις για την Εθνική Ομάδα και να ξέρεις ότι όλοι στο γήπεδο είναι μια γροθιά, θέλουν να πας καλά και να νικήσεις. Είναι ευλογία για μας να το ζούμε όλο αυτό, ευχαριστούμε τον κόσμο και τον περιμένουμε την Κυριακή».

Μιλώντας τέλος για το νικηφόρο παιχνίδι με την Εσθονία ανέφερε: «Πήγαμε καλά επιθετικά. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε υψηλό ρυθμό, μεγάλη ταχύτητα και είχαμε πολλές κατοχές. Η Εσθονία προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό της και εμείς αντίστοιχα παίξαμε πιο γρήγορα. Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε. Δεχτήκαμε 61 πόντους και είναι κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε. Είναι από αυτά τα λάθη που πρέπει να διορθώσουμε για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη».