Σφαιρόπουλος: ” Τα ριμπάουντ και το ποσοστό στις βολές έκριναν το αποτέλεσμα “

Συντάκτης: Share:

Σε μικρές λεπτομέρειες απέδωσε την ήττα της Μακάμπι από τον Ολυμπιακό, ο άλλοτε προπονητής των Ερυθρολεύκων, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη, ενώ τόνισε πως κομβικό ρόλο έπαιξαν τα επιθετικά ριμπάουντ του Μάρτιν.

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του. Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα δέκα πόντων μέσα στο παιχνίδι, αλλά σιγά – σιγά επιστρέψαμε στο παιχνίδι και παλέψαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το ματς με την Μπάγερν. Οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι στο τέλος. Έχουμε και ένα κέρδος, μπήκαν στην ομάδα κάποιοι νέοι παίκτες, όπως ο Τζόουνς και ο Μπλέιζερ, που έδειξαν πως είναι αθλητές επιπέδου Euroleague.

Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε ξανά στο τέλος, αλλά από εδώ και πέρα θα προπονηθούμε ακόμα περισσότερο για να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε τέτοια ματς στο μέλλον. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε να κερδίσει, όπως και εμείς. Το παιχνίδι κρίθηκε σε δύο σημεία, στα επιθετικά ριμπάουντ του Μάρτιν και το ποσοστό στις βολές μας. Μέχρι την τρίτη περίοδο είχαμε 5/6, μετά είχαμε 5/13», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.