Σκορδίλης: «Ο Ηρακλής πληρώνει τα διοικητικά του λάθη»

Συντάκτης: Share:

Ο Γάιος Σκορδίλης σε συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε λόγο για την πορεία του στον Καναδά, αλλά και για το πέρασμά του από τον Ηρακλή και τα λάθη του “Γηραιού” που τον οδήγησαν στον υποβιβασμό. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 34χρονος σέντερ:

Αρχικά για το πως προέκυψε η επιλογή του Καναδά είπε: «Προερχόμουν από αρκετό χρονικό διάστημα χωρίς αγώνες, λόγω ότι είχα αποχωρήσει από τον Ηρακλή. Ηθελα να βρω αγώνες, να έχω τύπου μία μεταβατική περίοδο, με δυνατές προπονήσεις, σε συνθήκες αγώνων και φυσικά να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό έστω και τώρα, στην καριέρα μου. Ηταν μία καινούρια πρόκληση για εμένα κι ενώ περίμενα… στο ακουστικό μου και τα ευχάριστα σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά μου, αλλά επίσης, τα ελεύθερα πρωταθλήματα, που έχουν το περιθώριο να βρεθείς σε καλοκαιρινή περίοδο ουσιαστικά, είναι συγκεκριμένα. Ο Καναδάς, το Π. Ρίκο, η Ν. Ζηλανδία, για παράδειγμα. Επέλεξα τον Καναδά, έχοντας συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια μου. Ηταν αναμφίβολα μία ιδιαίτερη εμπειρία από κάθε άποψη και σίγουρα όχι κάτι συνηθισμένο».

Στη συνέχεια ανοίγοντας το κεφάλαιο Ηρακλής τόνισε: «Μία από τις μεγάλες, παραδοσιακές ομάδες που έπαιξα (σ.σ. Αρης, Παναθηναϊκός μέσα στο βιογραφικό του επίσης) και που είναι τιμητικό για κάθε αθλητή να φορά την φανέλα του συλλόγου αυτού. Ομάδα με κόσμο, με έδρα, με ένδοξο παρελθόν. Τα διοικητικά λάθη έφτασαν την ομάδα του Ηρακλή στο σημείο μηδέν και πάλι. Ποτέ δεν κρύφτηκα από τις ευθύνες μου παικτικά. Ωστόσο, ο Ηρακλής πληρώνει τα πολλά διοικητικά προβλήματα που αντιμετώπισε όλη την σεζόν και είναι κρίμα για την όλη προσπάθεια που είχε ξεκινήσει με όνειρα και όραμα. Μακάρι να βρει τον δρόμο του σύντομα, όπως και κάθε άλλη μεγάλη ομάδα που δεν είναι στην πρώτη κατηγορία. Οπως πχ ο Πανιώνιος, που επίσης πέρασα από την ομάδα».