Σπανούλης: «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους»

Συντάκτης: Share:

Μέλος της κορυφαίας ομάδας της Ευρωλίγκας για τη δεκαετία 2010-2020 ψηφίστηκε, και με τις περισσότερες ψήφους μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης, που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του γι’ αυτό το γεγονός.

 

Μιλώντας στην ΕΡΤ και για το πώς αντέδρασαν τα παιδιά του σε αυτή τη διάκριση, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Τα κορίτσια είναι λίγο πιο πολύ της αγκαλιάς, τα αγόρια μου έδωσαν συγχαρητήρια και συνέχισαν τη δραστηριότητά τους».

 

Παράλληλα, ο 38χρονος γκαρντ τόνισε ότι δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να σταματήσει το μπάσκετ, υπογραμμίζοντας ότι θέλει να οδηγήσει ξανά τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση τίτλων.

 

«Φυσικά και θα συνεχίσω. Ακούω να λένε πως θα αποσυρθώ επειδή τραυματίστηκα και δεν μπορώ. Μου δίνουν τροφή τέτοια σχόλια, μου δίνουν κίνητρο. Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους. Θα παίζω όσο αντέχω και όσο κρίνω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχω μάθει και στα καλά και στα άσχημα να είμαι ισορροπημένος και να τα αντιμετωπίζω. Έχω πολύ καλούς ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές και όλα πάνε καλά», ανέφερε ο «Κill-Bill».

 

Τέλος, για το πώς πέρασε στην καραντίνα, σχολίασε: «Μαζί με τον τραυματισμό μου ήμουν τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι. Με έξι παιδιά δεν ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα πέρασα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου».