Συνέντευξη-σοκ του Θανάση Χατζόπουλου: “Δεν θα πάρει άδεια να παίξει ο ΠΑΟΚ, εάν…”

Συντάκτης: Share:

Το γεγονός ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος μπήκε με όρεξη και αγάπη για τον ΠΑΟΚ στο τμήμα μπάσκετ, δεν αμφισβητείται από κανέναν, αλλά…

οι εξελίξεις και η κατάσταση στην ομάδα, μετά από δυο χρόνια, οδηγούν σε άσχημες προβλέψεις για το μέλλον, κάτι που αποκάλυψε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον FOCUS 103,6 FM και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Περιμέναμε τα χρήματα από το Στοίχημα, αυτά που δικαιούμασταν, αλλά δεν τα πήραμε και ήταν περίπου 300.000 ευρώ, αλλά τώρα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Εάν παίρναμε τα χρήματα που έπρεπε να πάρτουμε δεν θα είχαμε πρόβλημα, τώρα όμως, έχουμε! Εάν δεν παραδώσουμε φορολογική ενημερότητα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έως τις 22 Αυγούστου, δεν θα πάρει άδεια ο ΠΑΟΚ, δεν θα παίξουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να βρούμε έως τότε 130.000 ευρώ και όπως βλέπω, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν πήγε όπως περιμέναμε. Έχουν μπει περίπου 60.000 ευρώ από την αύξηση, προφανώς οι συνοπαδοί μου δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος. Ο Ιούλιος ήταν ο πρώτος μήνας που δεν πληρώσαμε τις ρυθμίσεις μας και κάποιες έχουν και προσαυξήσεις, δεν ξέρω τι θα κάνω, ψάχνουμε λεφτά από ΠΑΟΚτσήδες, κάποιοι υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουν, κάποιοι άλλοι όχι, θα βάλω κι εγώ κάποια χρήματα πάλι, να δω τι θα κάνουμε…”

-“Διαβάζω διάφορα σχόλια συνοπαδών μου γιατί δεν πήραμε τον τάδε παίκτη ή γιατί αποκτήσαμε τον άλλο, αλλά δεν κατάλαβαν ότι δημιουργούμε κάτι καινούργιο και όταν δεν υπάρχουν χρήματα, είναι περιορισμένες οι επιλογές παικτών. Καιγόμαστε για έσοδα, χρειαζόμαστε τη συμμετοχή τους στην αύξηση κεφαλαίου και οι μεταγραφές θα γίνουν ανάλογα με τα λεφτά που έχουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβά συμβόλαια, θέλουμε να χαμηλώσουμε το μπάτζετ, γιατί τα έσοδα είναι ελάχιστα, ψάχνουμε και για χορηγό φανέλας, θα είναι πολύ δύσκολη η χρονιά. Εγώ τα λέω, τα φωνάζω, παλεύουμε όσο μπορούμε και πρέπει να βάλουν πλάτη οι συνοπαδοί μου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ, θα κλείσω τον διακόπτη, θα πληρώσω τις υποχρεώσεις της δικής μας θητείας και θα αποχωρήσω, θα παραιτηθώ. Ο στόχος μας ήταν να ξεχρεώσει η ομάδα, αυτός είναι ο μεγαλύτερος και στο αγωνιστικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο. Πρόπερσι κάναμε αξιοπρεπή πορεία, πέρσι δεν μας πήγαν καλά, είχαμε στραβά στη διάρκεια της χρονιάς, ακόμη και τώρα, ο Ολλανδός παίκτης μας (Γιανίκ Φράνκε) μπήκε στο χειρουργείο, έπαθε κάταγμα στο χέρι, σε φιλικό της εθνικής ομάδας του και δεν θα τον έχουμε όπως θα θέλαμε. Τι να πω άλλο; Όλα στραβά και δύσκολα…”

-“Τα χρήματα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τα θέλουμε για να ξεχρεώσουμε τα χρλεη, να μειώσουμε το κομμάτι ΙΚΑ-Εφορίας, προσπαθούμε να τα νοικοκυρέψουμε όλα, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια από τον κ΄σομο του ΠΑΟΚ, ο οποίος μεχρι τώρα μας βοήθησε πάρα πολύ, αλλά όπως βλέπετε, χρειάζεται κι άλλη βοήθεια, δεν βγαίνουμε… Πρέπει να μας βοηθήσουν με αγορά μετοχών, τον ΠΑΟΚ θα βοηθήσουν, την αγάπη τους και εμείς θα κάνουμε το ίδιο, μετά το Δεκαπενταύγουστο”!