Τολιόπουλος: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, να προσελκύσουμε τον κόσμο στο γήπεδο»

Συντάκτης: Share:

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την επιστροφή του στον Άρη, επισημαίνοντας πως νιώθει χαρούμενος με την εμπιστοσύνη που του έδειξαν η διοίκηση και ο προπονητής, το ότι του αρέσει το μπάσκετ που παίζει η ομάδα, αλλά και την επιθυμία του να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο.

Ο 26χρονος γκάρντ που επέστρεψε στον Άρη μετά τη σεζόν 2018-2019, έκανε τις πρώτες του επίσημες δηλώσεις, ενώ παράλληλα αποτελεί και την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας φέτος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Έχω δουλέψει με τους περισσότερους στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία. Ελπίζω ο ΑΡΗΣ να πετύχει τους στόχους του, να είναι ανταγωνιστικός και να μετρήσει θετικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς στο πρόσωπό μου. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλεύω καθημερινά. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πάνε όλα καλά».

Ο Βασίλης Τολιόπουλος θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Καστρίτη, μετά την προηγούμενη (2018-19) συνύπαρξή τους στον ΑΡΗ.

«Είναι πλεονέκτημα ότι έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον κόουτς. Ξέρω τη φιλοσοφία του, ο ίδιος γνωρίζει τον τρόπο παιχνιδιού μου και σύντομα θα βρούμε την απαραίτητη χημεία», τονίζει και συνεχίζει αναφορικά με τις εντυπώσεις του από τον ΑΡΗ της προηγούμενης σεζόν:

«Το περσινό στιλ της ομάδας μου ταιριάζει πολύ. Ειδικά σε σχέση με αυτό του 2019, όπου παίζαμε πιο στατικό μπάσκετ. Το μπάσκετ που έπαιξε πέρυσι ο ΑΡΗΣ είναι ελκυστικό, μου ταιριάζει απόλυτα και είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στην ομάδα».

Ενώ τέλος μιλώντας για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τον κόσμο του Άρη τόνισε:

«Ελπίζω να καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του κόσμου. Θέλουμε να του αρέσει το μπάσκετ που θα παίξουμε και να γεμίσει το γήπεδο. Δε χρειάζεται να πω πολλά για την ατμόσφαιρα του «Nick Galis Hall», άλλωστε την ξέρω από πρώτο χέρι. Περιμένω με ανυπομονησία να τη ζήσω και φέτος και εύχομαι παιχνίδι με το παιχνίδι να προσελκύουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».