Μπελά: «Έπρεπε να χάνουμε 2-0 στο ημίχρονο”

Συντάκτης: Share:

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Άριαν Μπελά παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν ξεκίνησε καλά το  παιχνίδι και ότι θα έπρεπε να χάνει τουλάχιστον με  2-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στην συνέντευξη τύπου ο Αλβανός τεχνικός της Λαρισαϊκής ομάδας ανέφερε σχετικά “Ξέραμε ότι παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς έπαιζαν δύο ομάδες που έχουν στόχο τη δεύτερη θέση για να διατηρηθούν εκεί ψηλά καθώς ακολουθούν δυνατά παιχνίδια και το πρόγραμμα είναι δύσκολο και για εμάς και για τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο πρώτο 12κάλεπτο μπήκαμε φοβισμένοι. Μας έβαλε το γκολ η Καλαμαριά και είχε τη δυνατότητα να πετύχει άλλα δύο γκολ. Θεωρώ πως στο πρώτο τέταρτο το ματς θα μπορούσε να ήταν 0 – 2. Ευτυχήσαμε όμως και ισοφαρίσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και μιλήσαμε. Κάναμε αυτά ακριβώς που έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και στο δεύτερο μέρος βρήκαμε τις δυνάμεις σαν ομάδα και σαν παίκτες να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Οι παίκτες μου είναι παλικάρια και στις προπονήσεις και στους αγώνες και έχουν 43 παλικαρίσιους βαθμούς. Έχουμε ένα παιχνίδι τη Κυριακή πολύ γρήγορα. Ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κισσαμικό που έχει μία από τις καλύτερες ομάδες που υπάρχουν στη κατηγορία

Για το γεγονός ότι η ομάδα δέχεται από νωρίς γκολ:“Δεν μπαίνουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Λέμε πως από το πρώτο λεπτό έως και το 90′ πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Γιατί αυτό θέλει και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Συγκέντρωση, δουλειά και επαγγελματισμό”.