Νέα Σαλαμίνα: Διαζύγιο με τον προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη

Συντάκτης: Share:

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Νέας Σαλαμίνας, καθώς δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα από την Αμμόχωστο

Ενώ όλα έδειχναν πως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και η Νέα Σαλαμίνα θα ανανέωναν την συνεργασία τους για μια ακόμα σεζόν, εν τέλει επήλθε αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, με συνέπεια να ολοκληρωθεί η διακοπή της συνεργασίας τους την Δευτέρα (14/5). Η διοίκηση της ομάδας από την Αμμόχωστο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πιστεύαμε ότι το συμφέρον της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν η συνέχεια της συμπόρευσης με τον προπονητή μας, αλλά σε καμία περίπτωση με οποιοδήποτε κόστος. Καταθέσαμε τη μεγαλύτερη οικονομική πρόταση που έχει καταθέσει ποτέ το Σωματείο μας σε προπονητή, βάσει πάντοτε των οικονομικών μας δυνατοτήτων, αφού με αυτό τον τρόπο θέλαμε να δείξουμε έμπρακτα στον προπονητή μας ότι επιθυμούμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Μέχρι και χθες το μεσημέρι, από πλευράς του ΔΣ θεωρείτο ότι η πρόταση είχε γίνει αποδεκτή, με βάση και τις συζητήσεις των προηγούμενων ημερών και ότι η σημερινή συνάντηση θα ήταν τυπικής διαδικασίας. Δυστυχώς, χθες λάβαμε την αρνητική απάντηση του κύριου Πουρσαϊτίδη, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε σε έναν συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιο που ήθελε να ενσωματώσουμε σε αυτό».