Νέο έπος Θεοδωρίδη: «Οι οπαδοί μας είναι βασιλιάδες, οι άλλοι είναι φουκαράδες»

Συντάκτης: Share:

Στο… κλασικό λογύδριό του μετά από κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε έναν «αχταρμά» με Άρη, ΠΑΟΚ, διαιτησίες, Καρεμπέ, Μοντεστό και Μαρινάκη.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια, διαβάστε όσα δήλωσε στη NOVA:

«Εγώ μιλάω σαν Σάββας Θεοδωρίδης επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού. Μην ανακατεύουμε συμβούλια. Έγινε ένα παιχνίδι πάρα πολύ καλό, ο Άρης έχει μια πολύ καλή ομάδα. εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο προηγούμενες φορές, αλλά προτιμάω να γίνονται 8-10 ευκαιρίες και να μπαίνουν τέσσερα γκολ, παρά να γίνονται 20 και να μην μπαίνει κανένα. Όπως συνέβη στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη σ’ ένα σωρό ματς εδώ στο Καραϊσκάκη. Το είχα προβλέψει ότι θα… πέσουνε και τεσσάρες και τα είχα πει πριν 2-3 μήνες. Κι ακόμη δεν είδατε τίποτα κι ευτυχώς ο πρόεδρος θέλει να μείνει αυτός ο προπονητής και ο Καρεμπέ και ο Μοντεστό. Είναι άνθρωποι πασίγνωστοι στην Ευρώπη. Όταν πηγαίνουμε έξω γίνεται πανζουρλισμός. Τους παρουσιάζεις και τους ξέρουν όλοι.

Και σήμερα άκουσα, δεν ξέρω, ότι σε κάποια γήπεδα εκεί πάνω μπήκανε κάποια γκολ, όπως μπαίνουν σε όλο το πρωτάθλημα. Δηλαδή αμφισβητούμενα, πέναλτι. Το πέναλτι δεν λείπει.

Εγώ δε λέω, γιατί δεν είδα ακόμη τις φάσεις, αν το χέρι που έκαναν στο Άρη είναι πέναλτι ή όχι. Αυτά άλλοι θα τα δούνε γιατί εγώ δεν θέλω να ανακατεύομαι σε τέτοιες φάσεις.

Επειδή έχουν γραφτεί πολλά. Μας χτυπάν από παντού. Υπουργοί δείχναν σε κολυμβητήρια, να μην πω τι και δεν μίλησε κανένας τότε, με τον Ολυμπιακό στη Βουλιαγμένη. Έχουν κάνει του κόσμου τα αίσχη και πάντα βρίσκουν κάτι από τον Ολυμπιακό. Εγώ είμαι εναντίον αυτών που γίνανε σε όλα τα επίπεδα και όλα τα αθλήματα.

Εγώ ξέρω τι είναι ο Ολυμπιακός. Είναι μέσα στις 10 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Και θέλω να τον κρατήσουμε έτσι. Ο κόσμος έχει δει τόσα πρωταθλήματα και Κύπελλα. Οι άλλοι μπροστά μας είναι κακομοίρηδες και φουκαράδες.

Και είδαμε τι θα κάνουν πάλι; Θα βγουν πρωταθλητές και δεν θα μαζέψουνε τίποτα. Και τι θα γίνει πάλι. Θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός, από εκεί που τον βάλανε οι άλλοι με τα αίσχη που έκαναν οι δύο ομάδες που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα. Είδατε την κατάντια και μπήκε πάλι ο Ολυμπιακός και μάζεψε βαθμούς.

Και μετά βλέπετε πως μας κυνηγάνε. Φυσικά δεν τα δέχομαι αυτά που έγιναν στα διάφορα ματς, τα εκτός ποδοσφαίρου. Αυτοί θα μας προκαλούνε. Δεν τα χρειαζόμαστε αυτά. Οι οπαδοί μας είναι βασιλιάδες, οι άλλοι είναι φουκαράδες. Και αυτοί που βάλουν εναντίον του Ολυμπιακού θα την πληρώσουν. Θυμηθείτε με.

Για μένα ο Άρης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που πέρασε από το Καραϊσκάκη. Δεν έχει σημασία το σκορ. Και με τον ΠΑΟΚ κάναμε 15 ευκαιρίες και στο τέλος χάσαμε. Σήμερα είχαμε 8-9 ευκαιρίες και κάναμε τέσσερα γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη και ιδιαίτερα στον φίλο μου τον προπονητή της ομάδας, που είναι και συνονόματός μου. Παρουσίασε ένα έργο καταπληκτικό το τελευταίο τετράμηνο που είναι στον Άρη. Και θα με θυμηθείτε ότι ο Άρης θα γίνει ο παλιός Άρης, που ήταν στη Θεσσαλονίκη.

Εμείς θέλουμε τίμιο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος και να σταματήσουνε τα πέναλτι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει κανένα πέναλτι, τι είναι ο φουκαράς της υποθέσεως; Και να έρθουνε ξένοι διαιτητές. Να έρθουνε άνθρωποι που θα παίξουν τέλειες διαιτησίες. Εγώ δε λέω τίποτα άλλο. Μπορεί να είναι ανίκανοι οι δικοί μας».