Είναι δεδομένη η επιθυμία του Άρη να λύσει κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για “μεγάλα” συμβόλαια.
Μέσα σε αυτή τη λίστα βρίσκεται και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος δεν είναι στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας και οι Κιτρινόμαυροι προσπαθούν να βρουν τρόπο για να αποδεσμευθούν. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο τις τελευταίες ημέρες άρχισε ένας νέος κύκλος επαφών με την πλευρά του ποδοσφαιριστή
Ο Άρης κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για την καταβολή των δεδουλευμένων κι ενός μέρους του υπολοίπου του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Παρ’ όλ’ αυτά δε φαίνεται να βγαίνει άκρη ξανά, καθώς ο Μήτρογλου δε φαίνεται να το αποδέχεται. Προφανώς και θα γίνουν κι άλλες συζητήσεις, αλλά με τα σημερινά δεδομένα, δύσκολα θα προκύψει διαζύγιο.