Νέος “πόλεμος” Ουάρντα-Ανόρθωσης

Συντάκτης: Share:

Απίστευτη δημόσια αντιπαράθεση από τον Αμρ Ουάρντα με την Ανόρθωση και… πινγκ-πονγκ ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Αμρ Ουάρντα καταγγέλλει δημόσια πως οι άνθρωποι της Κυρίας τον απείλησαν!

 

«Σχετικά με τη μεταφορά μου από την Ανόρθωση στον Απόλλωνα, θέλω να ξεκαθαρίσω στους πρώην συμπαίκτες μου και στον κόσμο της Ανόρθωσης αλλά και σε όλο το φίλαθλο κοινό τα πραγματικά γεγονότα: Η λήξη του συμβολαίου μου έγινε γιατί μου το ζήτησε ο μεγαλομέτοχος και ο προπονητής και όχι επειδή το ζήτησα εγώ. Μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, οι δύο αυτοί παράγοντες μου είπαν οτι πρέπει να φύγω γιατί δεν με ήθελαν πλέον. Με απείλησαν μάλιστα ότι αν δεν έφευγα δεν θα έπαιζα ξανά. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να δουλέψω. Θέλω να βελτιώσω την καριέρα μου και το μέλλον μου ως ποδοσφαιριστής.

Ζητώ σεβασμό απ’ όλες τις ομάδες. Τελευταία δεν πήρα αυτό το σεβασμό από τους παράγοντες της ομάδας, δεν ζήτησα αποζημίωση όπως γίνεται συνήθη ως για τη διακοπή του συμβολαίου. Αντίθετα, πλήρωσα και από την τσέπη μου για να φύγω. Ξέρω ότι η Ανόρθωση πρέπει να φέρει παίκτες για να βοηθήσουν την άσχημη κατάσταση και δεν ήθελα να δυσκολέψω περισσότερο τα πράγματα. Έχω τεράστιο σεβασμό στους οπαδούς της. Τους εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα του και για τους ίδιους και σύντομα να επιστρέψουν στα σπίτια τους στην Αμμόχωστο και να δουν την Ανόρθωση όπως ονειρεύονται».

 

Η Ανόρθωση δεν άφησε έτσι τα πράγματα και πήρε θέση, απαντώντας με τιτίβισμα στα όσα είπε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ο οποίος εν τέλει αποχώρησε από την ομάδα.