Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ» – Τι είπε για τον Λουτσέσκου (vid)

Συντάκτης: Share:

Σχολιάζοντας το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην εκπομπή του στη NOVA, o Ντέμης Νικολαΐδης, εξήρε τη διαχείριση που κάνει ο Λουτσέσκου, τονίζοντας πάντως ότι η αθηναϊκή ομάδα, έπρεπε να κερδίσει.

Είπε μεταξύ άλλων:

«Έπρεπε να κερδίσει η ΑΕΚ, ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ προσπαθεί να φτιαχτεί λίγο, ειδικά στην άμυνα, αλλά τώρα πληρώνει προσωπικά λάθη παικτών που γίνονται γκολ και, ταυτόχρονα, δεν πετυχαίνει τα γκολ που έπρεπε να πετύχει. Γίνονται ταυτόχρονα αυτά. Δεν υπήρχε ηρεμία στους παίκτες. Είδα κάρτες για διαμαρτυρία, δείχνει νευρικότητα η ομάδα», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή του ο παλαίμαχος επιθετικός.

«Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές απουσίες. Αν έβλεπες τον πάγκο θα νόμιζες ότι εκεί είναι η ενδεκάδα. Είχε πάρα πολλά ματς… Ήταν ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λουτσέσκου έχει κάνει τρομερή διαχείριση στο ρόστερ. Έμπαιναν από τον πάγκο παίκτες που θα μπορούσαν να αλλάξουν το ματς. Η ΑΕΚ δεν το είχε αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά αναφορικά με τις απουσίες των «ασπρόμαυρων».

Τέλος, σχετικά με την διαιτησία του αγώνα, σημείωσε: «Ήταν εκνευριστικός ο διαιτητής. Μάλλον εκνευρίστηκε γιατί οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν νευρικοί και διαμαρτύρονταν συνεχώς. Αυτό σκέφτηκα εγώ. Μετά νομίζω κόλλησε».