Νικολαΐδης: “Ο Άρης καλύτερος του Παναθηναϊκού – Έχει τεράστιο κίνητρο για τον τελικό” (vid)

Συντάκτης: Share:

Με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής και εν όψει του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, ο Νικολαΐδης ανέφερε: “To Kύπελλο είναι ένας ματς, στο οποίο έχει πάρα πολλές πιθανότητες -και- ο Άρης να το πάρει. Δεν βλέπω ένα τεράστιο φαβορί και μια πιο αδύναμη ομάδα. Μπορεί λίγο περισσότερο φαβορί να είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι πολύ λίγο στα δικά μου μάτια. Το κίνητρο του Άρη είναι τεράστιο. Αυτό το πράγμα μετράει…”.

Επίσης, παραδέχτηκε πως οι “κίτρινοι” ήταν ανώτεροι των “πρασίνων” στο κυριακάτικο ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: “Είδα έναν πολύ καλό Άρη, με πολλές τελικές. Ο Παναθηναϊκός ήταν προβληματικός, ειδικά στο πρώτο μέρος. Δεν μπορούσε να σταματήσει τον Μορόν. Ο Ακαϊντίν δεν μπορούσε να παίξει τον Μορόν με τίποτα”, είπε -μεταξύ άλλων- ο παλαίμαχος παίκτης και συνέχισε:

“Ο Παναθηναϊκός δεν είχε φάσεις, αλλά είχε όρεξη και αυταπάρνηση. Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό. Καμιά φορά, όταν πας για πρωτάθλημα, πρέπει να πάρεις ματς όταν δεν είσαι καλύτερος. Ο Άρης έκανε τόσες τελικές και δεν είχε γκολ”.