Νίκος Πετρουλάκης: «Μόνο ευγνωμοσύνη και περηφάνια»

Συντάκτης: Share:

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση, Νίκος Πετρουλάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Όταν παίρνεις 30.000 ψήφους από όλη την Ελλάδα και 10.000 στη Θεσσαλονίκη, σε 35 ημέρες, μόνο ευγνωμοσύνη μπορείς να αισθάνεσαι για όλες και όλους τους φίλους, που σε ψήφισαν και περηφάνια για τον αγώνα που έδωσες στις Ευρωεκλογές, γι αυτό και δεν έχω καμία πικρία, για το γεγονός ότι δεν είμαι στις δυο πρώτες θέσεις των ευρωβουλευτών της Ελληνικής Λύσης, αλλά αμέσως μετά.

Συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν, μπράβο στην «Ελληνική Λύση», που είναι το πιο αξιόπιστο Κόμμα στην Ελλάδα, μεγάλες ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Βελόπουλο και την Αντιπρόεδρο κ. Δήμητρα Κρητικού, για την εμπιστοσύνη, όπως και σε όλα τα ΜΜΕ, που πρόβαλλαν την υποψηφιότητά μου. Τέλος, μια μεγάλη αγκαλιά και ένα φιλί αγάπης, στα μέλη της οικογένειάς μου, τους συγγενείς και φίλους, που ήταν στο πλευρό μου, σε όλο τον αγώνα και με στήριξαν.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο, αλλά όμορφο ταξίδι, γνώρισα και μίλησα με χιλιάδες ανθρώπους, απέκτησα πλέον εμπειρίες και από το τι σημαίνει πολιτική. Η ζωή συνεχίζεται, με εκπλήξεις, με υγεία και δουλειά, όπως έμαθα τόσα χρόνια, να δουλεύω από τα 17 μου. Η ελπίδα πάντως, πεθαίνει τελευταία. Κρατήστε το αυτό»!