Ο αγώνας, που «έγραψε» το φινάλε για τον Παύλο Μυροφορίδη…

Συντάκτης: Share:

Τον αντίστοιχο με τον σημερινό αγώνα της Φιλιππούπολης, ο οποίος διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο, στον πρώτο γύρο, δυσκολεύονται πολύ να τον ξεχάσουν στον Ηρακλή.

Εκείνη η απίστευτη ήττα και η εξίσου απίστευτη ανατροπή, που οδήγησε σε αυτήν, «πονάει» ακόμη τους «κυανόλευκους» και έχει καταγραφεί ως μία από τις σημαδιακές αποτυχίες της κακής φετινής αγωνιστικής διαδρομής της ομάδας.

Οι Λαρισαίοι έφυγαν με το «διπλό», με το εντυπωσιακό 3-4, μολονότι οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος, προηγούμενοι με 3-1 (με γκολ των Περόνε, Κλέιτον και Καλτσά και χάνοντας εκπληκτικές ευκαιρίες (είχαν και δύο δοκάρια), προκειμένου να καταγράψουν δυσθεώρητο σκορ και να τελειώσουν τον αγώνα από το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, ήρθε η ολική κατάρρευση και η απόλυτη καταστροφή για τον Ηρακλή, με τον Απόλλωνα Λάρισας να φτάνει στην ανατροπή και στο τελικό 3-4 της νίκης του.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, στις 22 Νοεμβρίου 2018, καταγράφηκε ως ο τελευταίος, που βρήκε τον Παύλο Μυροφορίδη στη θέση του τεχνικού διευθυντή του Ημίθεου, καθώς, μετά τη λήξη του, ο Τομ Παπαδόπουλος έλαβε και ανακοίνωσε την απόφαση για λύση συνεργασίας μαζί του…