Ο Άρης βροντοφωνάζει ότι είναι δυνατός!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Δεύτερο σερί ντέρμπι, δεύτερο συνεχόμενο ματς υψηλών απαιτήσεων και ο Άρης φωνάζει… παρών.

Μετά την πειστική νίκη επί του Ολυμπιακού, ήρθε και το διπλό στην Τούμπα για να δέσει το γλυκό, αλλά κυρίως για να δείξουν οι Κιτρινόμαυροι ότι ο στόχος της τετράδας, τα όνειρα για μια καλή χρονιά, δεν είναι απλά λόγια. Είναι πράγματα που μπορούν να γίνουν και κυρίως μπορεί να τα πετύχει ο Άρης.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου κέρδισε το «πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι» της Θεσσαλονίκης, αποδεικνύοντας πως φέτος το επίπεδο της ποιότητας είναι ανεβασμένο, Ο αντίπαλος άλλαξε τέσσερα χαφ, μήπως και μπορέσει να κερδίσει κάτι, όμως οι μέσοι του Άρη για μια ακόμη φορά βρέθηκαν σε εξαιρετική βραδιά. Ο Μόντσου αλώνιζε στο γήπεδο, ο Σιφουέντες έκανε ένα απόλυτα μεστό παιχνίδι.

Άφησα για το τέλος τον Μάνου Γαρθία. Ένα ημίχρονο κι ούτε. Τόσο χρειάστηκε να παίξει για να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο σπουδαίο διπλό του Άρη μέσα στο γήπεδο της Τούμπας. Και δεν είναι μόνο το εξαιρετικής ομορφιάς γκολ που σημείωσε. Είναι η όλη αγωνιστική παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο. Απόλυτα ποιοτικός ποδοσφαιριστής, που μπορεί με 2-3 ενέργειές του να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του. Κι ας μην βρέθηκε σε καλή βραδιά, το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, ο Λόρεν Μόρον.

Λάβετε σοβαρά υπόψη ότι οι Κιτρινόμαυροι έπαιξαν χωρίς τον Φαμπιάνο, τον Ούγκο Μάγιο που είναι ιδιαίτερα επιδραστικός στο παιχνίδι του Άρη, ενώ πριν βγει το ημίχρονο βγήκε με τραυματισμό ο Βέλεθ. Παρ’ όλ’ αυτά βρήκε τον τρόπο να πάρει ένα σπουδαίο διπλό, που πάντα έχει τη δική του σημασία στην Τούμπα, μόνο που αυτή τη φορά είχε και βαθμολογικό κίνητρο, αλλά κι ένα μήνυμα. Ότι ο Άρης είναι δυνατός, ικανός να πετύχει φέτος πράγματα πολύ σπουδαία.

Βέβαια, τα δύο σερί τρίποντα στα ντέρμπι έστειλαν μηνύματα τα οποία πρώτα απ’ όλα καλείται να λάβει ο ίδιος ο Άρης. Να μην κλωτσήσει ξανά την καρδάρα με το γάλα παίζοντας σε ματς με ομάδες θεωρητικά υποδεέστερες. Εκεί «πονάει» η ομάδα κι εκεί θα πρέπει να διορθωθεί. Αλλά όχι τώρα. Αυτή τη στιγμή αξίζουν οι πανηγυρισμοί. Γιατί αυτά που πέτυχε ο Άρης μέσα οκτώ ημέρες ήταν πραγματικά πολύ σημαντικά.