Ο Άρης είναι ρυθμιστής του… εαυτού του

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το φινάλε της σεζόν της Super League είναι συναρπαστικό και τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική των Playoffs, την ερχόμενη Κυριακή.

Προφανώς και στον Άρη θα ήθελαν να μην έχει φτάσει εδώ το πράγμα, όμως σε κάθε περίπτωση, όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό, καθώς φαινόταν πως το clasico της Θεσσαλονίκης θα έδινε τον τίτλο. Κι έτσι έξι μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου, ο Άρης έχει μπροστά του πλέον έναν ακόμη, που έτσι κι αλλιώς… περίμενε η ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Όλο το προηγούμενο διάστημα το τεχνικό επιτελείο και δη ο Άκης Μάντζιος έχει εξηγήσει στην ομάδα το πλάνο του, τη διαχείριση που θα γίνει και το πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα το τελευταίο ματς των Playoffs, που έχει την ιδιαιτερότητα να είναι το clasico της Θεσσαλονίκης. Έτσι, σίγουρα έχει ήδη γίνει η απαραίτητη προετοιμασία και γνωρίζουν άπαντες τη σημασία της αναμέτρησης και το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να κλείσει το μίνι-πρωτάθλημα με μία νίκη επί του αντιπάλου του.

Στις κουβέντες του με τους παίκτες του, ο Άκης Μάντζιος προσπαθεί να… ρίξει τους τόνους, ώστε να μην υπάρξει επιπλέον πίεση στην ομάδα. Άλλωστε ο μεγάλος στόχος του Άρη είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου κι εκεί κάνει focus εδώ και μήνες. Δίχως βέβαια να… αδιαφορεί για τα Playoffs, με τα αποτελέσματα να μιλούν από μόνα τους.

Η ομάδα είναι ήρεμη, θα παίξει όπως πάντα για τη νίκη για τον εαυτό της, τη φανέλα, την ιστορία και τον κόσμο και δεν επηρεάζεται από περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ούτε υπάρχει κάτι που να την αγχώνει παραπάνω.