Ο Άρης ευχαρίστησε τον Σιγάλα

Συντάκτης: Share:

Παρελθόν, μετά από δύο χρόνια στο προπονητικό staff του Άρη, αποτελεί ο Γιώργος Σιγάλας, τον οποίο η ΚΑΕ Άρης, ευχαρίστησε για την προσφορά του, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής βρίσκεται κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κολοσσού Ρόδου.

Συγκεκριμένα, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ευχαριστεί από καρδιάς τον Γιώργο Σιγάλα για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα δύο χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο εγχείρημά του.

Οι δεσμοί μαζί του είναι πολύ δυνατοί, κρατούν εδώ και πολλά χρόνια και ισχυροποιήθηκαν την τελευταία διετία, συνεπώς δε λέμε «αντίο» στον θρυλικό «Ράμπο», αλλά εις το επανιδείν».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σιγάλας δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Καστρίτη και τους συναδέλφους μου Σωτήρη Καραποστόλου, Χρήστο Χασανίδη, Παναγιώτη Ζάλογγο, όπως επίσης το σταφ και τους ανθρώπους των γραφείων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, γιατί δύο χρόνια μαζί ήμασταν σαν οικογένεια. Θεωρώ ότι οι καλές σχέσεις μεταξύ μας, πάνω απ’ όλα οι ανθρώπινες και μετά οι επαγγελματικές, διατήρησαν ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο σ’ αυτά τα δύο χρόνια η ομάδα έκανε μόνο βήματα προόδου.

Ευχαριστώ τους κ.κ. Παπαγεωργίου, Αρβανίτη, Ρουσιαμάνη και θα επαναλάβω κάτι που έχω πει: Ο ΑΡΗΣ κάθε χρόνο θα γίνεται καλύτερος.

Εις το επανιδείν».