Ο Άρης παίζει για την πάρτη του κι έτσι θα συνεχίσει

Συντάκτης: Share:

Το αρνητικό σερί σταμάτησε. Ένα το κρατούμενο. Αν μη τι άλλο το είχε ανάγκη ο Άρης, προερχόμενος από τέσσερις σερί ήττες.

Και προσέξτε πού το έκανε. Σε ματς, όπου αντίπαλος καιγόταν για να πάρει τη νίκη. Είχε μεγαλύτερο κίνητρο, ανάγκη και γενικά αν υπήρχε ένας που ενδιαφερόταν να πάρει το χθεσινό ματς ήταν ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός. Αλλά…

Ο Άρη, όπως όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό προσπάθησε για το καλύτερο. Το δούλεψε, το πάλεψε, μπορεί να μην ήταν πιο καλός, αλλά είχε τις στιγμές του και μέσα στις ευκαιρίες του αντιπάλου του ή αν προτιμάτε τις αποκρούσεις του Ολυμπιακού, όλοι έμειναν με το… αχχχ στη φάση του Μορόν, που αδειάζει δύο αντιπάλους, αλλά αντί να δώσει πάσα, τελειώνει μόνος του τη φάση.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης είχε πολλά περισσότερα κέρδη από τον βαθμό που πήρε στο ματς. Είδε παίκτες του που αντιμετώπιζαν προβλήματα, να επιστρέφουν γεροί και δυνατοί και μάλιστα σε ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο. Την ίδια ώρα έδειξε για μία ακόμη φορά, ότι μπορεί να είναι αδιάφορος μεν, αλλά αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Σε προηγούμενα ματς ήταν καλός και δεν πήρε τίποτα, χθες είχε ψυχή και λίγο τύχη κι έφτασε στην ισοπαλία.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης έχει αλλού του μυαλό του και μάλιστα εδώ και καιρό. Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οφείλει όμως να παραμείνει σοβαρός και να πάρει ό,τι παραπάνω μπορεί από τα παιχνίδια που απομένουν.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας τη δουλειά του, κάποιοι θα συνεχίσουν με μπηχτές, κάποιοι με κατηγορίες. Το θέμα όμως είναι το εξής. Το πρόβλημα των πρώτων τεσσάρων είναι ότι κανείς δε θέλει να βγει τέταρτος. Διότι μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης.