Ο ΠΑΟΚ καταγγέλει την Ομοσπονδία

Συντάκτης: Share:

Μεγάλος είναι ο εκνευρισμός του ΠΑΟΚ, και του εφόρου του τμήματος πάλης, Χάρη Μάλλιου μετά τη συμπεριφορά της Ομοσπονδίας τόσο προς τον ΠΑΟΚ όσο και προς τις υπόλοιπες ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα ο Έφορος των Βαρέων Αθλημάτων του Δικεφάλου, Χάρης Μάλλιος γνωστοποιεί πως η ομοσπονδία έστειλε έγγραφο σε όλες τις ομάδες το απόγευμα της Τρίτης (27/4) ζητώντας τους μέχρι σήμερα (28/4) το μεσημέρι να αποφασίσουν αν θα στείλουν τους ανήλικους κατόχους μεταλλίων τους στο καμπ, χωρίς μάλιστα να έχουν εξασφαλίσει μέσο μεταφοράς.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στη νέα του δήλωση:

«Συνεχίζοντας την ανεύθυνη λειτουργία της η ομοσπονδία της πάλης καλεί ΤΟΝ ΠΑΟΚ, και τα υπόλοιπα σωματεία με έγγραφο χτες στις 18.15 που το είδαμε σήμερα το πρωί να αποφασίσει έως σήμερα στις 15.00 να στείλει ανήλικους μεταλλιούχους σε camp προετοιμασίας στο Λουράκι Κορινθίας χωρίς να έχει εξασφαλίσει μέσο μεταφοράς, (με έξοδα γονέων) και παράλληλα ζητώντας υπεύθυνες δηλώσεις των νόμιμων εκπροσώπων του Σωματείου. Η ανευθυνότητα στο μεγαλείο της. Μπαλάκι από το πρωί ποιος έχεις την ευθύνη από τον πρόεδρο και τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής».