Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το Αιγάλεω με επτάρα και…τώρα ΑΕΚ (vids)

Συντάκτης: Share:

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ορεξάτος και με πολλές αλλαγές στη ρεβάνς με το Αιγάλεω, επικρατώντας με 7-1, και πήρε άνετα την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ο Ταρίκ Τισουντάλι οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Από ένα τέρμα σημείωσαν οι Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Μπράντον Τόμας.

Οι γηπεδούχοι φρόντισαν από νωρίς να βάλουν τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση, με τον Σορετίρε να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του, μόλις στο 6ο λεπτό.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Τισουντάλι έκανε το 2-0, ενώ το Αιγάλεω κατάφερε να μειώσει στο 23ο λεπτό με τον Δρίτσα (2-1). Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Ζίβκοβιτς έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΠΑΟΚ.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Τισουντάλι πέτυχε άλλα δύο γκολ και πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ με την ασπρόμαυρη φανέλα, κάνοντας το 5-1.

Τη σκυτάλη από τον Μαροκινό πήραν οι Τάισον και Μπράντον Τόμας, οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 7-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Σάστρε, Λόβρεν, Μιχαηλίδης (70΄ Κωττάς), Γκόμεζ, Καμαρά (70΄ Σβαμπ), Θυμιάνης, Ζίβκοβιτς (46΄ Τάισον), Τισουντάλι (56΄ Τόμας), Σορετίρε (70΄ Μουργκ), Σαμάτα.

Αιγάλεω: Τσιμόπουλος, Ζιούλης (76΄ Παρασκευόπουλος), Καρρίκι, Κωστόπουλος, Λιοφάγος, Μπάρδας, Καρβούνης (67΄ Τάτσης), Βάρκας, Μπάμπης (46΄ Τάμπας), Φοφανά (46΄ Βοριαζίδης), Δρίτσας (54΄ Τσούκαλος).