Οι μέρες που «βαφτίζονται» και γεννιούνται νέοι Αρειανοί

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, στον Άρη διανύουν πολύ ωραίες ημέρες. Μα πάρα πολύ ωραίες. Η αναφορά για το ποδόσφαιρο. Γιατί για το μπάσκετ, μπορεί να γίνει μία διαφορετική κουβέντα…

Τι συμβαίνει λοιπόν; Η ομάδα παίζει ωραία μπάλα, βρίσκεται μία ανάσα από τον στόχο της Ευρώπης και παράλληλα πολύ κοντά στη… συμβολική κατάκτηση της 4ης θέσης. Που προφανώς θα αποτελέσει παρακαταθήκη για μία ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Η αλήθεια είναι πως ίσως και οι πιο αισιόδοξοι φίλοι της ομάδας, δεν θα περιμέναν τέτοια… ωραία κατάληξη της σεζόν. Και φυσικά ένα από τα μεγάλα κέρδη της σεζόν, μπορεί και το μεγαλύτερο, είναι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Προσέξτε. Όχι εκείνων που ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκεί. Αλλά των πιτσιρικάδων, της οικογένειας.

Τις προάλλες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήμουν κι εγώ ένας από εκείνους που «βάφτισαν» τα παιδιά τους. Κι όσοι δεν το έκαναν, καλό θα είναι να το κάνουν στα δύο ματς που απομένουν. Ωραία ατμόσφαιρα, μπόλικος κόσμος, πολλά πιτσιρίκια. Πραγματικά, πολύ όμορφο ρε παιδί μου!

Πριν από την βάφτιση όμως, υπάρχει η γέννηση. Κι ό,τι και να λέτε, αυτές τις ημέρες γεννιούνται Αρειανοί. Κόντρα στην μόδα της εποχής, απέναντι στα διαδοχικά χτυπήματα κάτω από τη μέση, ο Άρης «γεννάει» Αρειανούς. Τα παιδιά με φανέλες της ομάδας στα σχολεία έχουν πολλαπλασιαστεί. Τα πιτσιρίκια παίζουν ποδόσφαιρο στο πάρκο κι επικαλούνται ποδοσφαιριστές του Άρη. Όμορφα πράγματα, ωραίες καταστάσεις που έχουν λείψει από τους Αρειανούς. Αλλά και που τους γεμίζουν όλους με μία μεγάλη υποχρέωση. Όλο αυτό να το προστατέψουν. Από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο. Από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον πιο μικρό σε ηλικία οπαδό.