Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο BCL!

Συντάκτης: Share:

Αύριο το μεσημέρι στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση των προκριματικών, αλλά και των ομίλων του Basketball Champions League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από σήμερα ωστόσο, άρχισαν να γίνονται γνωστές οι πρώτες πληροφορίες, σχετικά με τα γκρουπ δυναμικότητας, αλλά και τους πιθανούς αντιπάλους της ομάδας μας.

Στη Γενεύη βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Βασίλης Τριλυράκης, συμμετέχοντας στα workshop που πραγματοποιούνται ενόψει της νέας σεζόν, ενώ αύριο θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας στην κλήρωση της διοργάνωσης.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι οι 24 ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά και θα διεκδικήσουν τα τελευταία τέσσερα (4) εισιτήρια που οδηγούν στους ομίλους του BCL, χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες. Οι «πρωταθλητές» θα δημιουργήσουν δύο ομίλους των 6 και αυτές οι 12 ομάδες ΔΕΝ θα είναι στον δρόμο του ΠΑΟΚ, που μαζί με την ομάδα της Βόννης (που πριν δύο χρόνια κατέκτησε το BCL), είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για τα δύο άλλα γκρουπ, που θα συγκροτηθούν με τις υπόλοιπες 12 ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ mateco, δεν θα αντιμετωπίσει την Βόννη, αλλά θα είναι στον ίδιο όμιλο με μία εκ των…

Dinamo Banco di Sardegna Sassari (Ιταλία) ή Cholet Basket (Γαλλία),

Heroes den Bosch (Ολλανδία) ή Juventus Utena (Λιθουανία),

CSM CSU Oradea (Ρουμανία) ή Windrose Giants Antwerp (Βέλγιο),

Caledonia Gladiators (Μεγ. Βρετανία) ή MoraBanc Andorra (Ισπανία),

Aliaga Petkimspor (Τουρκία) ή Spartak Office Shoes (Σερβία)