Οι υποψήφιοι αρχικοί οικονομικοί υποστηρικτές

Συντάκτης: Share:

Όπως έχει διαφανεί μέσα από τις εξελίξεις, οι οποίες προωθήθηκαν έπειτα από την πρωτοβουλία του Θόδωρου Καράογλου για συγκέντρωση του παραγοντικού κόσμου, στο προσκήνιο έχουν ήδη αναδειχθεί συγκεκριμένοι παράγοντες, οι οποίοι μπορούν (σε πρώτη φάση, τουλάχιστον) να χρηματοδοτήσουν το εγχείρημα.

Η επανενεργοποίηση του Χρήστου Αντωνέλη, παρά το γεγονός ότι η βάση της εταιρικής ενασχόλησής του βρίσκεται στο εξωτερικό, τον φέρνει αρωγό της προσπάθειας και αυτό είναι σημαντικό για το έργο, που επιχειρείται.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι – για μία ακόμη φορά – ο Θάνος Τσουρέκας –  ο οποίος αποτέλεσε τον ουσιαστικότερο χορηγό της οικονομικής προσπάθειας κατά την περίοδο της Γ΄ Εθνικής – δεν αρνήθηκε να δηλώσει «παρών» και κάνει τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας να υπολογίζουν και σε εκείνον.

Θεωρείται πολύ πιθανόν ότι ο Ηλίας Θεοδωρίδης θα βρεθεί εκ νέου κοντά στην ομάδα και θα συνδράμει οικονομικά, και προς τούτο κινούνται τα μέλη της επιτροπής, ενώ η στάση, την οποία τηρεί ο Τομ Παπαδόπουλος, τους αναγκάζει να τον υπολογίζουν και τον ομογενή επιχειρηματία ως χορηγό του εγχειρήματος, σε κάθε περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια στρέφεται, είτε στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων επιχειρηματικών παραγόντων στη χρηματοδότηση της νέας ΠΑΕ, είτε στην απόπειρα να βρεθεί μεγαλομέτοχος, ο οποίος θα αναλάβει το κύριο βάρος της οικονομικής ευθύνης.