Ολίμπια σε Ροντρίγκεζ: «Μείνε στον Άρη»

Συντάκτης: Share:

Τα προηγούμενα 24ωρα υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ονδούρα ότι ο Έντουιν Ροντρίγκεζ, δεν θα συνεχίσει στον Άρη θα επιστρέψει στην Ολίμπια.

Σύμφωνα λοιπόν με ΜΜΕ της Ονδούρας, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει δείξει τάσεις επιστροφής επειδή δεν παίζει στον ΑΡΗ αλλά από αυτό μέχρι το ότι… επιστρέφει φαίνεται πως υπάρχει απόσταση, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα γράφουν οι συμπατριώτες του. Μάλιστα, σε επαφές που είχε με ανθρώπους της Ολίμπια, τον προέτρεψαν να ολοκληρώσει το συμβόλαιο που έχει με τους Κιτρινόμαυρους.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ολίμπια, Οσμάν Μαντρίντ σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ονδούρας.

«Ο Έντουιν δεν είχε πολλές ευκαιρίες εκεί, αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο, γι’ αυτό πρέπει να κάνει προσπάθεια να προετοιμαστεί καλά και να δείξει την ποιότητά του», είπε αρχικά και ξεκαθάρισε ότι πρέπει να τελειώσει το συμβόλαιό του και ότι παρά το πόσο δύσκολη ήταν η προσαρμογή του, δεν αμφιβάλλουν για την ικανότητά του. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς όταν πας σε ένα τόσο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο όσο το ευρωπαϊκό, σου κοστίζει λίγο, αλλά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την ικανότητα που έχει, ελπίζουμε να συνεχίσει και να ολοκληρώσεις το συμβόλαιό σου», σχολίασε.