Ούτε για… ζήτω τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Μπριζ

Συντάκτης: Share:

Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση, φέρνοντας στο δρόμο του ΠΑΟΚ την Κλαμπ Μπριζ, πολλοί ήταν εκείνοι που φρόντισαν να «κλείσουν» το ταξίδι στο Βέλγιο, ευελπιστώντας πως θα βρουν ένα «μαγικό» χαρτάκι για το ματς στο Γιαν Μπρέιντελ, χωρητικότητας 29.042 θέσεων.

Με δεδομένο πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Κροατία, οι περισσότεροι περίμεναν με ιδιαίτερη ανυπομονησία τα ματς στους «8» του Conference League, με τα διαθέσιμα εισιτήρια όμως να είναι ελάχιστα βάσει των αναγκών που υπάρχουν…

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ δικαιούται 1.450 εισιτήρια που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να καλύψουν τα «θέλω» των ασπρόμαυρων. Ήδη ο Δικέφαλος έδωσε προτεραιότητα στους κατόχους των ακριβών διαρκείας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως: «Λόγω του μικρού αριθμού διαθέσιμων εισιτηρίων & της αυξημένης ζήτησης, η προκράτηση δεν εξασφαλίζει την οριστική αγορά του εισιτηρίου».

Σε κάθε περίπτωση, η Κλαμπ Μπριζ φρόντισε να λάβει τα μέτρα της προκειμένου να μην μετατραπεί το Γιαν Μπρέιντελ σε… Τούμπα, ξεκαθαρίζοντας πως μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μόνο όσοι είχαν κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα της βελγικής ομάδας πριν την κλήρωση.