Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από τον μάνατζερ του Τσέριν: “Περίμενα περισσότερο σεβασμό στον Άνταμ”

Συντάκτης: Share:

Ο Άνταμ Τσέριν μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη αποτελούν τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού με τις μεγαλύτερες προοπτικές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ειδικά από τη στιγμή ο Σλοβένος που θα είναι με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro της Γερμανίας.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026 και προκειμένου να αποφευχθούν… περιπέτειες, οι «πράσινοι» επιχείρησαν να προχωρήσουν στην επέκτασή του, καταθέτοντας και σχετική πρόταση στην πλευρά του παίκτη. Μόνο που αυτή όχι απλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά προκάλεσε και την έντονη δυσφορά προς την πλευρά του 24χρονου μέσου.

Μία δυσφορά που εκφράστηκε μέσω των δηλώσεων που έκανε ο εκπρόσωπός του στο «sportklub.n1info.si». «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτιμούν αρκετά τον Άνταμ, αλλά το στάτους του στο κλαμπ δεν είναι αυτό που θα θέλαμε. Είναι μεταξύ των πιο χαμηλόμιασθων παικτών, παρά το γεγονός οτι είναι από τους πιο σημαντικούς. Μας έγινε πρόταση, αλλά δεν είναι κοντά στις προσδοκίες μας.

Θα περίμενα περισσότερο σεβασμό από την ηγεσία της ομάδας. Ο συνδυασμός ομάδας και των φιλάθλων, θα έκαναν τον Άνταμ να υπογράψει συμβόλαιο ζωής με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε τους όρους που μας προσέφεραν. Είμαστε όμως έτοιμοι για νέες συζητήσεις γιατί ο Άνταμ απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα», είπε ο Αμίρ Ρούζνιτς.

Όσον αφορά τώρα το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Τσέριν, απάντησε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες τον παρακολουθούν αυτή την περίοδο. Περιμένω αρκετά μετά το Euro, αλλά πρέπει να τονίσω ξανά πως ο Άνταμ είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του έχει δώσει πολλά, εκεί έχει βελτιωθεί, έχει μάθει στις υψηλές απαιτήσεις, βάσει των όσων εισπράττω όμως από την ποδοσφαιρική αγορά είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι το τελευταίο βήμα στην καριέρα του».

Πηγή: gazzetta.gr