Παναθηναϊκός: Με ρέγουλα οι Μπουζούκης και Μαυρομάτης

Συντάκτης: Share:

Χαλαρά και με ηρεμία θα επανέλθουν οι Μπουζούκης και Μαυρομάτης στα αγωνιστικά πλάνα του Παναθηναϊκού, μιας και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θέλει να προσαρμόσει τους δύο παίκτες με φόντο την καλοκαιρινή προετοιμασία.


Βέβαια, ο χρόνος προσαρμογής στη Σούπερ Λιγκ από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ήταν μικρός και ο Γιάννης Μπουζούκης των 5 συμμετοχών και των 47 λεπτών το 2017-2018, έφτασε φέτος στα 26 παιχνίδια και στα 2.077′. Αντίστοιχα, ο Φάνης Μαυρομάτης δεν έπαιξε καθόλου την προηγούμενη σεζόν, αλλά τη φετινή μέτρησε 21 ματς με 1.832 λεπτά.

Σε ότι αφορά τη διάγνωση, ο Μπουζούκης νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο Μαυρομάτης πάσχει από οσφυαλγία στη μέση. Και μάλιστα οι δύο παίκτες υποβάλλονται σε θεραπεία και δεν θα αγωνιστούν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Και φυσικά, είναι ξεκάθαρο ότι οι γιατροί των “πρασίνων” προτιμούν να αποφύγουν το χειρουργείο. Και έτσι, δίνουν χρόνο στους οργανισμούς των ποδοσφαιριστών, ώστε να ανταποκριθούν στη φυσικοθεραπευτική αγωγή, έστω και με καθυστέρηση.