Τσέριν: «Να δείξουμε και στα πλέι οφ πως είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Συντάκτης: Share:

Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν μίλησε στην Spotday για την καταπληκτική πορεία των πρασίνων έως τώρα που τους έχει φέρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, με τον Σλοβένο να δηλώνει ότι πρέπει και στα play-off να δείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα.

«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη που κάναμε στην έδρα του Ατρομήτου, διότι με αυτή τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Εκεί, άλλωστε, βρισκόμασταν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, απ’ το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα. Το αξίζαμε όλο αυτό με τις εμφανίσεις μας και με την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Έρχονται όμως σημαντικοί αγώνες μπροστά μας. Έκλεισε το πρώτο, μεγάλο μέρος της σεζόν και πρέπει να δείξουμε και στα πλέι οφ πως είμαστε η καλύτερη ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Τσέριν, ενώ για τη συνοχή που βγάζει ξανά η ομάδα -μετά το κακό διάστημα του Ιανουαρίου-, τόνισε:

«Ναι, ισχύει αυτό. Στα πρώτα 13 παιχνίδια της χρονιάς είχαμε ακριβώς αυτή την εικόνα. Ήμασταν πολύ συμπαγείς ως ομάδα κάναμε 12 νίκες και μία ισοπαλία. Αυτό ήταν που μας έκανε να ξεχωρίσουμε. Δεν δεχόμασταν εύκολα γκολ και βρίσκαμε πάντα τον τρόπο να σκοράρουμε και να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτή ακριβώς την εικόνα έχουμε αρχίσει να δείχνουμε ξανά εδώ και λίγες εβδομάδες και πρέπει να τη διατηρήσουμε και στα πλέι οφ που έρχονται».