Παντελίδης: «Nα πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Συντάκτης: Share:

Αρκετά αισιόδοξος ότι ο Άρης θα πετύχει τον στόχο για τον οποίο βρίσκεται στην Κύπρο εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου, για τον αυριανό (1/8) αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Παραδέχθηκε ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων:

“Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι οι ομάδες μου αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Από το προηγούμενο παιχνίδι ως σήμερα δουλέψαμε με σοβαρότητα. Είδαμε τα αρνητικά και τα θετικά μας. Αύριο τέτοια ώρα θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που μας αξίζει”.

Για την βασική ενδεκάδα: “Ασφαλώς κάποια πράγματα που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Όσο για αλλαγές στα πρόσωπα της ομάδας, θα δείτε. Έχω καταλήξει.”

Για την ετοιμότητα του Λάρσον: “Είναι ένας λίγο διαφορετικός παίκτης. Θα δούμε κατά πόσο είναι έτοιμος να ξεκινήσει”.

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από την ΑΕΛ: “Είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο. Είναι καλοδουλεμένη, με μεγάλη συνοχή και έχουμε δώσει βάση σε όλα τα παιδιά.”

Για τον τρόπο προσέγγισης της ΑΕΛ στο παιχνίδι: “Έχει την ικανότητα να παίξει και πιο επιθετικά.”

Για το τι έχει δει ο ίδιος και δίνει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον Άρη: “Η εικόνα του πρώτου ματς, που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το δεύτερο, σου έδινε την εντύπωση ότι σταθήκαμε καλύτερα στο γήπεδο. Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι τώρα. Όποιος είδε το πρώτο ματς, θα πει ότι είμαστε καλύτεροι. Ο προπονητής πρέπει να είναι αισιόδοξος ότι έχει την καλύτερη ομάδα.”

Για το τι γνωρίζει για την κάρτα φιλάθλου στη Κύπρο: “Θεωρώ ότι είναι πολύ άσχημο να είναι άδεια τα γήπεδα. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να μάθω περισσότερα. Σίγουρα, όποια ομάδα δεν έχει δίπλα τους φιλάθλους της, είναι κακό και για την ίδια και για το θέαμα”.

Για το πόσο σημαντική είναι η εβδομάδα που πέρασε: “Σε περίοδο προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική. Σε αγωνιστική περίοδο, όχι τόσο.”