ΠΑΟΚ: Το φλερτ της Φιορεντίνα για Κουλιεράκη και το ποσό που δίνουν οι «βιόλα»

Συντάκτης: Share:

Νέο δημοσίευμα στην Ιταλία αναφορικά με το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, τον οποίο άνθρωπος των «βιόλα» παρακολούθησε από κοντά στο πρόσφατο Άρης-ΠΑΟΚ.
Επιμένουν οι Ιταλοί και συνεχίζονται οι αναφορές γύρω από το ανεπίσημο μέχρι στιγμής ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γραφτεί πως απεσταλμένος της ιταλικής ομάδας βρέθηκε στο «Κλ. Βικελίδης» και παρακολούθησε την αναμέτρηση Άρης -ΠΑΟΚ, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον 19χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό του «Δικεφάλου».

Την Πέμπτη (23/3) η ιστοσελίδα «sportcafe24.com» αναφέρει ότι: «Για την άμυνα της νέας σεζόν, η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό που έχει γεννηθεί το 2003 και παίζει στον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης κοστίζει λιγότερα από 10 εκατομμύρια και αρέσει πολύ στους «Βιόλα» που τον έχουν παρακολουθήσει σε αρκετές περιπτώσεις. Ο Κουλιεράκης είναι ήδη βασικός στον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία στην αγορά για μια ομάδα που θέλει να αλλάξει κομμάτι στην άμυνά της τη νέα σεζόν».

Πάντως, αυτό που έχει ειπωθεί κατά καιρούς από τον ΠΑΟΚ και τον Ζοσέ Μπότο είναι πως «με λιγότερα από 10 εκατομμύρια» δεν πρόκειται να πουν το «ναι», εάν κι εφόσον το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα γίνει επίσημο για τον Χανιώτη κεντρικό αμυντικό.