Σαμολαδά: «Στόχος το νταμπλ και η καλή πορεία στην Ευρώπη»

Συντάκτης: Share:

Η Ευγενία Σαμολαδά σε δηλώσεις που έκανε μίλησε για την άνετη πρόκριση του δικεφάλου επί της Καβαλιέρι, ενώ μίλησε και για τους φετινούς στόχους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την άνετη πρόκριση επί της Καβαλιέρι: «Η κλήρωση ήταν ευνοϊκή για εμάς, αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με λιγότερη εμπειρία και όπως φάνηκε κατωτέρου επιπέδου, οπότε κάναμε αυτό που έπρεπε και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση».

Για την εξαιρετική της εμφάνιση στο δεύτερο ματς όπου σημείωσε 12 τέρματα: «Η εμφάνιση μου ήταν αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας, καθώς μιλάμε για ένα ομαδικό άθλημα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ανταποκρίθηκα και έπαιξα τόσο καλά».

Πού στοχεύει ο ΠΑΟΚ φέτος;: «Οι στόχοι είναι όπως πάντα πρωτάθλημα και κύπελλο εντός χώρας, και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία στο EHF Cup».

Τις προσωπικές της προσδοκίες και φιλοδοξίες στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα θέλω να κάνω μια καλή πορεία στην ομάδα, να βελτιωθώ ατομικά, αλλά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή να μένει ανενεργός λόγω του lockdown;: «Είναι δύσκολη για όλους η περίοδος που διανύουμε. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει πληγεί και οι αθλητές έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο δυσκολίες ως προς τους χώρους και τους τρόπους εξάσκησης, όσο και το ψυχολογικό κομμάτι .

Πρέπει να διαχειριστούν αυτή την αδράνεια που μεταφέρεται από το κλίμα και να βρουν κίνητρα για να συνεχίσουν τις προπονήσεις, κάτι που είναι πολύ δύσκολο».

Πώς διαχειρίστηκατε την αγωνιστική απραξία και το γεγονός ότι προπονούσασταν ατομικά εξαιτίας της απαγόρευσης της κυβέρνησης για ομαδικές προπονήσεις;: «Η ομάδα προέβλεψε την αγωνιστική απραξία όποτε είχαμε ατομικά προγράμματα τα οποία εκτελούσαμε εντός και εκτός σπιτιού».

Πηγή: INPAOK

Scroll Up