ΠΑΟΚ: Από το Χορστ θα αρχίσουν οι πρωταθλητές!

Συντάκτης: Share:

Για τον ΠΑΟΚ η σεζόν τελείωσε με έναν θριαμβευτικό τρόπο με την κατάκτηση του τίτλου μετά την νίκη με 2-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Δικέφαλος επέστρεψε στους τίτλους μετά από το 2021 και το Κύπελλο Ελλάδας και στέφθηκε πρωταθλητής μέσα στην Τούμπα σε μια βραδιά μαγείας την Κυριακή.

Στον πλανήτη ΠΑΟΚ όμως η ζωή συνεχίζεται και μετά από τους τριήμερους πανηγυρισμούς για τους πρωταθλητές, αρχίζει ο σχεδιασμός της επόμενης ημερας – της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Οι πρώτες συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, είχαν γίνει τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο πλέον με διαμορφωμένο το πρόγραμμα για την ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, φαίνεται πως έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για την καλοκαιρινή προετοιμασία του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τις επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πρωταθλητών, θα γίνει στο γνώριμο Χορστ, που έχουν επισκεφτεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια οι «ασπρόμαυροι».

Μετά από το πρώτο κομμάτι των προπονήσεων για την νέα σεζόν που θα γίνουν στην Νέα Μεσημβρία, ο Δικέφαλος θα μεταβεί στην αγαπημένη του Ολλανδία, με προορισμό το Χορστ την 1η Ιουλίου, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα παραμείνει εκεί για 14 μέρες για προπονήσεις και φιλικά, με επιστροφή στην Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουλίου.

Μια εβδομάδα μετά (στις 23 ή 24 Ιουλίου) είναι προγραμματισμένο να γίνει το πρώτο επίσημο ματς του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Champions League, όπου θα μάθει τον αντίπαλο του στις 19 Ιουνίου.