ΠΑΟΚ ΙΔΕΑ – Μία πρωτοβουλία απλών οπαδών του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Share:

Από την πρωτοβουλία απλών οπαδών του ΠΑΟΚ, την “ΠΑΟΚ ΙΔΕΑ”, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η πρωτοβουλία «ΠΑΟΚ ΙΔΕΑ» ξεκινά ως μια ιστοσελίδα/ομάδα επικοινωνίας facebook των απλών φίλων του ΠΑΟΚ, για να εξελιχθεί και να αποτελέσει ένα ουσιαστικό και αποτελεσματικό μέσο κατάθεσης, σχετικής διαβούλευσης και ανάδειξής ιδεών τους (που σχετίζονται με μη-αγωνιστικά ζητήματα του ΠΑΟΚ). Πέρα από πρωτότυπες ιδέες, θα φιλοξενεί εμπειρίες / παράπονα (πάντα σε σχέση με μη-αγωνιστικά ζητήματα), τα οποία θα προβάλλονται για σχετική ευαισθητοποίηση / ενημέρωση του κοινού και λήψη μέτρων θεραπείας εκ μέρους των συναρμόδιων υπευθύνων (εντός και εκτός ΠΑΕ).

Τα μέλη της πρωτοβουλίας χαιρετίζουμε την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ από την κα Maria Goncharova και αναμένουμε επί της θητείας της στην εν λόγω θέση, να συμβάλλει στην τεχνοκρατική και λειτουργική αναβάθμιση των – καίριας σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της ομάδας – μη-αγωνιστικών τμημάτων της ΠΑΕ, τα οποία είναι κοινός τόπος ότι αρκετά εξ αυτών υπολείπονται σε σχέση με τις πρωτιές/επιτυχίες του αγωνιστικού, με αποτέλεσμα τον περιορισμό των γενικότερων δυνατοτήτων και προοπτικών της ΠΑΕ συνολικά. Το τελικό δημοσιευθέν περιεχόμενο, θα μεταφράζεται και στα αγγλικά, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα στην κα Goncharova και λοιπά ξένα υφιστάμενα ή μελλοντικά στελέχη της ΠΑΕ, να ασκούν προσωπική εποπτεία στη σελίδα, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα εργαλείο άσκησης διοίκησης και ενδεχόμενης λήψης διοικητικών αποφάσεων.

Άλλωστε, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιωάννης Σαββίδης μέσω της τοποθέτησής του να θέσει σε δημόσια διαβούλευση το ζήτημα του νέου γηπέδου, έδωσε το έναυσμα και προσωπικό του στίγμα αναφορικά στην ανοικτή συμμετοχή του κοινού του ΠΑΟΚ στα σημαντικά ζητήματα του συλλόγου, και από αυτό ακριβώς το ίδιο πνεύμα διέπεται και η εν λόγω πρωτοβουλία μας.

Εννοείται, ότι και ως μεμονωμένα πρόσωπα αλλά και μέσω αυτής της κοινής πρωτοβουλίας, περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη και επιθυμούμε να στηρίξουμε, από την πλευρά μας, την οικογένεια Σαββίδη, την οποία ευχαριστούμε ολόκαρδα για τον σημαντικά εποικοδομητικό ρόλο – ορόσημο που έχει διαδραματίσει έως σήμερα στην ιστορική εξέλιξη της ομάδας μας, καθώς και για τα αισθήματα περηφάνειας, αντίστασης, ονείρου και κατάκτησης που μας έχει ήδη χαρίσει επί των ημερών της (κυρίως μέσω των εξαιρετικών επιτυχιών του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, οι οποίες, όπως προαναφέρθηκε, πρέπει πλέον να πλαισιωθούν και να υποστηριχθούν αναλόγως – σε παρόμοιο υψηλό επίπεδο – και από όλα τα υπόλοιπα τμήματα της ΠΑΕ).

Αναμένουμε από όλον τον δημοσιογραφικό κόσμο που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ να στηρίξει το εγχείρημα «ΠΑΟΚ ΙΔΕΑ», που αποτελεί μια πρωτοβουλία απλών ανωνύμων οπαδών του ΠΑΟΚ και προφανή σκοπό έχει να υπηρετήσει τα συμφέροντα και την ανάπτυξη του μεγάλου ΠΑΟΚ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προβολή και αναδημοσίευση του περιεχομένου και των δελτίων τύπου που θα εκδίδονται, όπως το παρόν ή αυτό που σύντομα θα ακολουθήσει με θέμα την τιμολογιακή πολιτική των εισιτηρίων (απλών και διαρκείας) της ΠΑΕ.

ΠΑΟΚ ΙΔΕΑ – Μία Πρωτοβουλία Απλών Οπαδών του ΠΑΟΚ

Μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο FB «ΠΑΟΚ ΙΔΕΑ» (fb.com/paokidea)

και σύντομα την ιστοσελίδα μας paokidea.gr