«Στροφές» ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off 1-4, με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ανεβάζει ο ΠΑΟΚ, με τον Ντέγιαν Λόβρεν μοναδικό απόντα, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για ακόμα μια ημέρα.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και το τεχνικό τιμ δούλεψαν στην κατοχή, την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στη συνέχεια, υπό τον προπονητή, ένα γκρουπ εστίασε στο build up, και το άλλο έπαιξε μίνι δίτερμα.
Η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου:
«Η προετοιμασία της ομάδας για τη μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας μπαίνει στην τελική της ευθεία, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο στη Νέα Μεσημβρία.
Σήμερα σε… βρετανικές συνθήκες, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία.
Ο Ντέγιαν Λόβρεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.
Την Παρασκευή (04.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30».