ΠΑΟΚ Πόλο-Χατζηθεοδώρου: «Σαπουνόπερα, μηδέν σεβασμός…»

Συντάκτης: Share:

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά από την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ Domus Ergo και του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο του δεύτερου παιχνιδιού των θέσεων 3-4 της Α1 Πόλο ανδρών.

  • Για τον δεύτερο αγώνα των θέσεων 3-4 της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαΐου, τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 12-13.

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στο Παναθηναϊκό, έπαιξε για να κερδίσει. Ωστόσο, η σαπουνόπερα που γίνεται, συνεχίζεται.

Μηδέν σεβασμός στην προσπάθεια των αθλητών. Εδώ έρχονται οι διαιτητές και κάνουν… πάρτι, κάτι το οποίο το έχουμε συνηθίσει, απλά ελπίζαμε ότι θα σεβαστούν αυτή την προσπάθεια των παικτών. Δεν την σέβονται.

Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, προς Θεού, ο Παναθηναϊκός κέρδισε, όταν σου δίνουν, παίρνεις και κερδίζεις.

Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας την Πέμπτη, θα κατέβουμε στην Αθήνα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, εκτός από τους κυρίους έξω από την πισίνα, οι οποίοι φέτος σφυρίζουν τον Παναθηναϊκό λες και δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Τους λόγους μπορείτε να τους αναζητήσετε.

Εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, αν τα καταφέρουμε έχει καλώς, αν όχι, πάλι έχει καλώς, έτσι και αλλιώς έχουμε φτάσει εκεί που θέλαμε, κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι στα δύο αυτά τα παιχνίδια έχει βγει η μισή ομάδα με αντικατάσταση, αυτό το πράγμα είναι γελοίο, δεν υπάρχει πουθενά.

Αυτό συμβαίνει μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ με την συγκεκριμένη ομάδα, δεν τρέχει τίποτα.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, και το εννοώ, τα παιδιά ήρθαν να παίξουν σωστό πόλο. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ό,τι αποτέλεσμα βγει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την εξαιρετική παρουσία, συγγνώμη που στεναχωρήθηκαν, σαφώς και δεν το θέλαμε αυτό».