Βιεϊρίνια: «Δεν γεννήθηκα ΠΑΟΚ, αλλά ΠΑΟΚ θα πεθάνω»

Συντάκτης: Share:

Μία φράση του Βιεϊρίνια έμεινε στην γιορτή που έγινε στο Παλατάκι το βράδυ του Σαββάτου για τα 30 χρόνια του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ «Αμπαλαέα».

500 και πλέον φίλοι του ΠΑΟΚ συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύνδεσμος «Αμπαλαέα» για τα 30 χρόνια ενεργούς προσφοράς στον σύλλογο. Ο Βιεϊρίνια εκπροσώπησε την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστο Καρυπίδη και από τον Παντελή Θωμαρέη.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του ο αρχηγός του Δικεφάλου όταν τιμήθηκε από τους οπαδούς, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ξέρετε όλοι πολύ καλά ότι δεν γεννήθηκα ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα το 2008 στην ομάδα, έγινα ΠΑΟΚ, έχω γίνει ένα με την ομάδα και όταν θα έρθει η ώρα να πεθάνω, ΠΑΟΚ θα πεθάνω…», με τους παρευρισκομένους να τον χειροκροτούν θερμά.

Φίλοι του Δικεφάλου από διάφορα σημεία της Βορείου Ελλάδος «αγκάλιασαν» την γιορτή, που κατέγραψε μεγάλη προσέλευση. Όσο για την κοπή της βασιλόπιτας, το φλουρί «έπεσε» στους Β.Ε.Μ (Βυζαντινούς Ενωμένους Μαχητές). Τα τραγούδια και τα συνθήματα κυριάρχησαν μέχρι αργά το βράδυ.