Επίσημο: Τέλος από τον ΣΚΑΪ

Συντάκτης: Share:

Σημαντικές ανακατατάξεις αναμένεται να έχουμε την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Η συνεργασία του καναλιού του Φαλήρου με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali είναι στον «αέρα» καθώς οι δύο πλευρές θα επαναδιαπραγματευτούν τη συνεργασία τους. Κάπως έτσι υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα προγράμματα που μεταδόθηκαν από τον ΣΚΑΪ να μην βρίσκονται στο πρόγραμμα τη νέα σεζόν.

Αρκετοί από τους παρουσιαστές αναμένεται να μην συνεχίσουν στο κανάλι του Φαλήρου το οποίο θα αλλάξει φιλοσοφία με περισσότερες σειρές στο πρόγραμμά του. Μία από τις παρουσιάστριες που θα πληρώσουν το «μάρμαρο» είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η ξανθιά παρουσιάστρια δε θα συνεχίσει στο Φάληρο.

Σημείωσε μάλιστα ότι εκείνη επιθυμούσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ. Όπως τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο τραπέζι θα πέσουν κι άλλα ονόματα παρουσιαστών.

«Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Όσα λέει το ρεπορτάζ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα είναι στο τιμόνι του My Style Rocks την επόμενη σεζόν και το πιο πιθανό να μην βρίσκεται καν στον ΣΚΑΙ παρόλο που το θέλει πολύ. Το ρεπορτάζ λέει όπως έχουν αλλάξει οι ισορροπίες στην σχέση του καναλιού με την εταιρία παράγωγης της Acun media. Αυτά τα προγράμματα δεν πάνε τόσο καλά όσο πήγαιναν και το κανάλι αρχίζει και λίγο τσινίζει. Μέσα σε αυτές τις συζητήσεις θα επανεξεταστούν όλοι οι παρουσιαστές. Όσο αφορά τις συζητήσεις που έχουν ακουστεί που έχουν γίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το Open, το Open το διαψεύδει κατηγορηματικά» σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πηγή: dailymedia.gr