Σε περίοδο ανανεώσεων συμβολαίων έχει μπει ο ΣΚΑΪ.
Όπως φαίνεται όμως θα έχουμε και ηχηρές αποχωρήσεις. Σύμφωνα με το e-tetradio έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα της Νίκης Λυμπεράκη. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν μεταξύ του με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από το κανάλι.
Κάπως έτσι κάθε άλλο παρά τυχαίο πρέπει να θεωρείται το «κόψιμο» της εκπομπής της Νίκης Λυμπεράκη την προεκλογική περίοδο.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού τις επόμενες δύο προεκλογικές εβδομάδες η εκπομπής Ρουά Ματ δε θα βγει στον «αέρα» πράγμα εντελώς παράδοξο αφού μιλάμε για πολιτική εκπομπή. Τη θέση θα πάρει νέα εκπομπή με τη Σία Κοσιώνη και τον Βασίλη Χιώτη, διευθυντή του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ.
Σημειώνεται ότι εκτός από πόστο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Νίκη Λυμπεράκη παρουσιάζει και το μεσημεριανό μαγκαζίνο στο ραδιόφωνο του ομίλου.
Πηγή: dailymedia.gr
- Tags: Νίκη Λυμπεράκη, ΣΚΑΪ