Φήμες ότι ο ΣΚΑΪ χάνει την κορυφαία παρουσιάστρια του

Συντάκτης: Share:

Σε περίοδο ανανεώσεων συμβολαίων έχει μπει ο ΣΚΑΪ.

Στο Φάληρο οργανώνουν την επόμενη σεζόν του καναλιού και θέλουν να έχουν διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες πριν μπει η νέα σεζόν. Κάπως έτσι έχουν ήδη υπογράψει νέα συμβόλαια οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιώργος Αυτιάς, Τάκης Χατζής, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρα και Δημήτρης Οικονόμου.

Όπως φαίνεται όμως θα έχουμε και ηχηρές αποχωρήσεις. Σύμφωνα με το e-tetradio έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα της Νίκης Λυμπεράκη. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν μεταξύ του με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από το κανάλι.

Κάπως έτσι κάθε άλλο παρά τυχαίο πρέπει να θεωρείται το «κόψιμο» της εκπομπής της Νίκης Λυμπεράκη την προεκλογική περίοδο.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού τις επόμενες δύο προεκλογικές εβδομάδες η εκπομπής Ρουά Ματ δε θα βγει στον «αέρα» πράγμα εντελώς παράδοξο αφού μιλάμε για πολιτική εκπομπή. Τη θέση θα πάρει νέα εκπομπή με τη Σία Κοσιώνη και τον Βασίλη Χιώτη, διευθυντή του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι εκτός από πόστο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Νίκη Λυμπεράκη παρουσιάζει και το μεσημεριανό μαγκαζίνο στο ραδιόφωνο του ομίλου.

Πηγή: dailymedia.gr