Για την παρέα: Η Ματίνα Νικολάου αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο περίεργη στιγμή της στην εκπομπή

Συντάκτης: Share:

Η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε συνέντευξη στο MYtv και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή “Για την Παρέα” και τον ρόλο της “Βάνιας” που αγάπησε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό.

Αποκάλυψε πως στην αρχή, όταν ο Νίκος Μουτσινάς της είπε να μεταφέρουν τον ρόλο της από το Κοκομπλόκο στην μεσημεριανή εκπομπή του OPEN, το φοβήθηκε: “Στην αρχή φοβήθηκα λίγο, γιατί έχω μάθει να έχω συγκεκριμένα πράγματα και να τα έχω στημένα στο μυαλό μου: τα λόγια μου, τις κινήσεις μου, τα πάντα. Αυτό ήταν κάτι που με έβγαζε από τα όρια μου. Ωστόσο, χαίρομαι πολύ γιατί κατάφερα μέσα από ένα ρόλο να μη χρειάζεται να ξέρω τι θα κάνω, και απλά να το κάνω. Πραγματικά, δεν ξέρω κάθε μέρα τι μου ξημερώνει”.

Ο δημοσιογράφος της ζήτησε να του πει ποια ήταν η πιο περίεργη στιγμή της στην εκπομπή και αποκάλυψε: “Είναι ωραίες οι εκπομπές που έχουμε κάνει. Η τούμπα που έφαγα, που ήταν κανονικότατη, ήταν μία περίεργη στιγμή αλλά δεν αισθάνθηκα άσχημα. Έχω στο νου μου συνέχεια το ρόλο, οπότε αυτό με βοηθά να λειτουργήσω σαν ρόλος σε μια ζωντανή εκπομπή. Κάθε εκπομπή είναι σαν μια θεατρική παράσταση”.

Πηγή: Thestival.gr