Καταγγελία για… κλείδωμα δημοσιογράφων στο κτίριο του ALPHA

Συντάκτης: Share:

Αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA η Γιάννα Παπαδάκου πριν από λίγες μέρες.

Ήταν η πρώτη από τις αλλαγές που δρομολογούνται στο κανάλι της Κάντζας. Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της κατήγγειλε την απόλυση της δημοσιογράφος από το κανάλι. Μάλιστα όπως τονίζεται η δημοσιογράφος εκδιώχθηκε από τον σταθμό με άσχημο τρόπο.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση κατασχέθηκαν οι κάρτες των συνεργατών της εκπομπής της. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους αρχεία αλλά και να μην μπορούν να βγουν από το κτίριο.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία του Τ/Σ «ALPHA» για την παράνομη και καταχρηστική απόλυση της συναδέλφου Γιάννας Παπαδάκου, η οποία εργαζόταν συνεχώς στο σταθμό τα τελευταία εφτά χρόνια. Η εργοδοσία ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά και αναιτιολόγητα τη λήξη της συνεργασίας της συναδέλφου με τον σταθμό μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της, που έκανε στην Κύπρο, για τον κατά συρροή δολοφόνο και αυτόματα αποσύνδεσε όλες τις κάρτες των συνεργατών της εκπομπής της, οι οποίοι έτσι δεν είχαν τη δυνατότητα,ούτε να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους αρχεία,ούτε καν να βγουν από το κτίριο!!!

Η ενέργεια αυτή της εργοδοσίας αποτελεί έμπρακτη απαξίωση και μείωση της επαγγελματικής υπόστασης της συναδέλφου, η οποία στην κυριολεξία εκδιώχθηκε από τον σταθμό, για λόγους τους οποίους ουδέποτε εξήγησε κανείς.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ τάσσεται στο πλευρό της συναδέλφου και δηλώνει ότι θα είναι παρόν σε όλη τη διαδικασία για τη δικαίωσή της.

Πηγή: Dailymedia.gr

Δείτε Επίσης

Scroll Up