«Κλείδωσαν» οι πρωταγωνιστές του νέου «Καφέ της Χαράς» – Τεράστια ανατροπή με «Φατσέα» και Ρένια Λουιζίδου

Συντάκτης: Share:

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες το «Καφέ της Χαράς» θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Αν και οι υπογραφές δεν έχουν πέσει και τα οικονομικά ζητήματα δεν έχουν διευθετηθεί -και συνεπώς το deal μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει κλείσει-, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έχουν σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και το «ΜyTV» καταλήξει όσον αφορά στους ηθοποιούς και τις ιστορίες που θα δούμε στον νέο κύκλο.

Σύμφωνα μες το εν λόγω ρεπορτάζ, η Ρένια Λουιζίδου αναμένεται να επιστρέψει, μόνο όμως για τα πέντε πρώτα επεισόδια.

Κι αυτό διότι η σειρά «Το σόι σου» στον ALPHA στην οποία πρωταγωνιστεί, έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με την περίπτωση του λατρεμένου Βαγγέλη Φατσέα -κατά κόσμον Γεράσιμος Σκιαδαρέσης- ο οποίος συνεχίζει κανονικά στο «Πέτα τη Φριτέζα» του ΑΝΤ1 και δεν θα μπορεί να δίνει το «παρών» στα καθημερινά, άκρως απαιτητικά γυρίσματα του «Καφέ».

Από τους παλιούς γνώριμους χαρακτήρες, θα δούμε σίγουρα τη Τζόυς Ευείδη (Σταυρούλα) -της οποίας ο ρόλος κρύβει μια τεράστια ανατροπή που θα ξαφνιάσει ευχάριστα τους τηλεθεατές-, τη Σοφία Μουτίδου (κυρά δασκάλα), τον Δημήτρη Μαχαίρα (Διονυσάκης) και τους «μικρούς» Πάρη Σκαρτσόλια και Έφη Ρασιά (Μανωλάκης και Βάλια), που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν με το δικό τους love story να εξελίσσεται.

Για τους υπόλοιπους, τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμη. Την ίδια ώρα, αναμένεται να δούμε και πολλούς νέους ηθοποιούς να «εισβάλλουν» στο σενάριο!

Μία εξ’ αυτών και η Ζέτα Δούκα η οποία έχει δεχτεί πρόταση να γίνει η νέα αγαπημένη του Δημάρχου, Περίανδρου Πώποτα.

Η σειρά θα προβάλλεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Πηγή: dailymedia.gr