Κολοβέτσιος για τον φονικό σεισμό: «Μεγάλη ταραχή, δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου»

Συντάκτης: Share:

Ο άλλοτε αμυντικός του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Καϊσερίπσορ κι έζησε κι εκείνος τον τρόμο με τον ισχυρότατο σεισμό στη γειτονική χώρα, που προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων.

Ο Κολοβέτσιος μίλησε στο “Open” περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε:

«Περάσαμε μεγάλη ταραχή. Ήταν πολύ ισχυρός ο σεισμός, έγινε περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα. Ζω περίπου τρεις ώρες από το επίκεντρο οδικώς. Νιώσαμε πολύ έντονα τον σεισμό. Ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου.

Η διάρκειά του ήταν περίπου ενάμισι λεπτό, αλλά είχε πολλούς μετασεισμούς. Αμέσως όλοι οι άνθρωποι από την πολυκατοικία μου κατεβήκαμε στον δρόμο, έκλαιγαν, έμπαιναν στα αυτοκίνητά τους για να φύγουν γρήγορα. Πραγματικά επικράτησε μία ταραχή. Μέσα σε όλα αυτά είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το χιόνι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πάλι καλά στην πόλη μου απ’ ό,τι μαθαίνω δεν έχουν σημειωθεί πτώσεις κτιρίων. Απ’ ό,τι έχω πληροφορηθεί δεν υπάρχουν ζημιές ή θύματα, μόνο κάτι ρωγμές.

Φρόντισα να επικοινωνήσω με τον Στέλιο Κίτσιου που παίζει στη Γκαζιάντεπσπορ, αλλά για καλή του τύχη εκείνος βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στην Αττάλεια».