Επιστρέφει το «My Style Rocks» – Ποια θα το παρουσιάσει

Συντάκτης: Share:
Επιστρέφει το «My Style Rocks» – Ποια θα το παρουσιάσει

Το «My Style Rocks επιστρέφει στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου. Οι χαμηλές επιδόσεις τα τηλεπαιχνίδια που βρίσκονται στην απογευματινή ζώνη έχουν βάλει τους ανθρώπους του καναλιού σε σκέψεις.

 

Το ριάλιτι μόδας επανέρχεται ωστόσο υπάρχουν ακόμη αρκετά ανοιχτά ζητήματα. Όπως ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι έχουν κλείσει δύο από τα τρία πρόσωπα της επιτροπής. Πρόκειται για τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Λάκη Γαβαλά που είναι κοντά σε συμφωνία. Oσον αφορά το τρίτο πρόσωπο της επιτροπής θα είναι σίγουρα γυναίκα. Όπως σημείωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη συζητά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που ήταν και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι και δεν αποκλείεται να τη δούμε και πάλι.

 

Απομένει ακόμη να μάθουμε και το όνομα της παρουσιάστρια. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Acun Medya ήθελε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ωστόσο ο ΣΚΑΪ άσκησε βέτο και δε θα τη δούμε. Το ίδιο συμβαίνει και με την Ευαγγελία Αραβανή που παρουσίασε τον πρώτο κύκλο. Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ακούστηκε το όνομα της Χριστίνας Μπόμπα αλλά όπως σημείωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν έχουν γίνει ακόμη όλα τα ραντεβού και οι συζητήσεις.

Scroll Up