Τέλος από τον ΣΚΑΪ Τσώχος – Σωτηρόπουλος

Συντάκτης: Share:

Ήταν από τις τηλεοπτικές μεταγραφές που συζητήθηκαν.

Η αποχώρηση της πλειοψηφίας του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΪ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε για το Open έφερε σημαντικές ανακατατάξεις στο κανάλι του Φαλήρου. Ο Μιχάλης Τσώχος με σημαντική θητεία στον ΑΝΤ1 και ο Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος από το Mega ήταν μεταξύ των δημοσιογράφων που εντάχθηκαν στο κανάλι.

Ο πρώτος μάλιστα παρουσίαζε και την αθλητική εκπομπή που είχε το κανάλι κάθε Σαββατοκύριακο. Όπως έχει γίνει γνωστό οι δύο δημοσιογράφοι δε θα παραμείνουν στο δυναμικό του καναλιού και τη νέα σεζόν.

Αμφότεροι αποχωρούν σε λιγότερο από έναν χρόνο μετά την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ακόμη τερματίζεται και η εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα». Η αθλητική εκπομπή που ήταν στο πρόγραμμα του καναλιού για περισσότερα από δέκα χρόνια ολοκληρώνει τον κύκλο της και δε θα μεταδοθεί την επόμενη σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του σταθμού είχε αποφασίσει να κόψει τη μεσημεριανή αθλητική εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα στο τέλος Φλεβάρη και να προβάλλει στη θέση της από τις αρχές Μαρτίου τα δύο σόου του WWE, το Raw και το SmackDown.

Ωστόσο το «κόκκινο» του ΕΣΡ για το σόου πυγμαχίας του καναλιού έδωσε φιλί ζωής για την εκπομπής, όχι για πολύ όπως φάνηκε. Μένει να δούμε αν ο ΣΚΑΪ θα την αντικαταστήσει με αντίστοιχη εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο.

 

Πηγή: www.dailymedia.gr

Scroll Up