Ζητάει αποζημίωση από την UEFA τηλεοπτικός σταθμός

Συντάκτης: Share:

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός «RMC Sport» έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης στην Γαλλία, των αναμετρήσεων του Champions League και του Europa League, μέχρι το 2021.

 

Προκειμένου να έχει την αποκλειστικότητα, η εν λόγω εταιρεία καταβάλλει ετησίως -και από το 2018- 350 εκατομμύρια ευρώ στην UEFA από το 2018. Ωστόσο, με την διακοπή των διοργανώσεων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν υπάρχει «προϊόν» και η μητρική εταιρεία της αλυσίδας, ο όμιλος Altice, δεν προτίθεται να μείνει με «σταυρωμένα τα χέρια». Μάλιστα, ο πρόεδρος του ομίλου, Πατρίκ Ντραϊ, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει αποζημίωση από την UEFA.

 

«Τον περασμένο Ιούλιο, πληρώσαμε 175 εκατομμύρια για το πρώτο μέρος της σεζόν και τον Ιανουάριο πληρώσαμε επιπλέον 175 εκατομμύρια για το δεύτερο μέρος της σεζόν. Το πρόβλημα είναι, ότι δεν έχω δει κανέναν να παίζει από τα μέσα Μαρτίου. Δεν πρόκειται να πληρώσουμε για κάτι που δεν παίρνουμε, εντάξει; Και για να το θέσω απλά, σκοπεύω να ανακτήσω τα χρήματα πολύ γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά ο Ντραϊ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll Up